اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش:

شستشویی مداوم دستها با آب و صابون بهترین راه پیشگیری از آنفولانزا است/ مسئولان در امر تامین سلامت افراد جامعه تلاش کنند

شستشویی مداوم دستها با آب و صابون بهترین راه پیشگیری از آنفولانزا است/ مسئولان در امر تامین سلامت افراد جامعه تلاش کنند
رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: شستشویی مداوم دستها با آب و صابون بهترین راه پیشگیری از آنفولانزا است و در صورت مشاهده موارد مبتلا به آنفولانزا سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از تفتان ما، منصور خاشی در کارگروه سلامت شهرستان خاش، اظهار کرد: تاکنون هیچگونه بیماری آنفولانزا در خاش مشاهده نشده است و تدابیر لازم جهت مقابله با این بیماری در این شهرستان اندیشیده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

وی تصریح کرد: آنفلوانزا بیماری ویروسی است که با علائم تب بالا، سردرد، سرفه و دیسترس تنفسی بروز کرده که با مراجعه به پزشک و نوشیدن مایعات، تغذیه مناسب و نیز رعایت بهداشت فردی و عمومی توسط اطرافیان قابل بهبودی است.

, .,

وی رعایت موازین بهداشتی خصوصاً شستشویی مداوم دستها با مایع دستشویی و صابون را از مهمترین راه ها در جلوگیری از این بیماری برشمرد و افزود: چنانچه شهروندان تب و لرز، سردرد و دردهای عضلانی شدند سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

,

خاشی اذعان کرد: موضوع سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و جهت ارتقای شاخص های آن تلاشهای بسیاری باید انجام شود.

,

, ,

وی با اشاره به اینکه بیشتر بیماری ها از زباله ها و نخاله های سطح شهر به وجود می آید، تصریح کرد: ضروری است که شهرداری نسبت به جمع آوری زباله ها و نخاله ها در اسرع وقت اقدام کند.

, .,

خاشی جمع آوری اتباع خارجی غیرمجاز پاکستانی، برخورد با متخلفان رها سازی فاضلاب شهری و تامین آب شرب سالم و بهداشتی افراد جامعه را خواستار شد.

, .,

فرماندار شهرستان خاش نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به بیماری آنفولانزا در استان، گفت: ضروری است یک دوره آموزشی جهت رابطین بهداشتی مدارس توسط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شود.

,

محمداکبر چاکرزهی با اشاره به عدم ایجاد رعب و وحشت در خصوص بیماری آنفولانزا در سطح شهرستان، بیان کرد: مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان باید هر چه سریعتر نسبت به شناسایی آن دسته از بیماران که احتمال دارد در معرض خطر ابتلا باشند اقدامات لازم را انجام دهد.

,

, ,

وی اظهار کرد: آموزش به مراکز جمعیتی از قبیل مدارس، خوابگاه های دانشجویی و پادگانهای نظامی و انتظامی در دستور کار مرکز بهداشت و درمان شهرستان قرار بگیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه