به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا “مقصود شعبانی” در گفت وگو با خبرنگار همدان ورزش گفت: یک کوهنورد عصر جمعه ۱۱ بهمن ماه ساعت ۱۷ بعد از ظهر به علت سر خوردگی در کوههای گنج نامه گیر می کند و در پی تماس وی با ۱۱۵ و عدم وجود تجهیزات لازم اورژانس، هلال احمر وارد عمل شد و در کمتر از یک ساعت جان وی را نجات داد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, همدان ورزش,وی افزود : این کوهنورد تمامی تجهیزات را به همراه داشته و به همین علت توانست جان سالم به در ببرد.و فقط از ناحیه پاها و کمر دچار مشکل شده است .
,شعبانی توصیه کرد : تمام کوهنوردان باید حتما مجهز به وسایل کوهنوردی و غذای خشک باشند و در صورت جا بجایی تغییر مکان خود را به خانواده اطلاع دهند.
,شعبانی خاطرنشان کرد: احتمال بهمن نیز در برخی مناطق وجود دارد و کوهنوردان باید تا حد امکان از مناطق بهمن گیر عبور نکنند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه