اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان خبر داد

برگزاری مسابقه قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با حضور 300دانشجو

برگزاری مسابقه قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با حضور 300دانشجو
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان گفت: صبح امروزهمزمان با سراسر کشور بخش کتبی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت با شرکت بیش از 300 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کردستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناهید همتی صبح امروزهمزمان با سراسر کشور در حاشیه برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار کُرددانش اظهار کرد:  اداره کل فعالیت های قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامی و به تبع آن حوزه ها فرهنگی در دانشگاه ها در راستای مشارکت دانشجویان] اساتید و کارکناندر فعالیت های قرآنی هر ساله به برگزاری مسابقات قرآن و عترت در سه بخش کتبی, شفاهی و هنر و ادبیات دینی می پردازند.

 

وی گفت: صبح  امروز بخش کتبی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در 9 رشته نماز، تفسیر قرآن، ترجمعه قرآن، نهج البلاغه، احکام برادران و خواهران، زندگانی پیامبر، زندگانی ائمه اطهار و زیارت عاشورا ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی کردستان آغاز شد.

 

همتی افزود: تعداد شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات نسبت به سال گذشته افزایش چشم گیری داشته است و در مسابقات سال گذشته تعدادی از اساتید و دانشجویان به مرحله کشوری راه یافتند و رتبه های برتر کشوری را کسب نموده اند.

 

مسئول فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان  ادامه داد: این دوره از مسابقات در سه بخش کتبی, شفاهی و هنر و ادبیات دینی در بین دانشجویان, اساتید و کارکنان دانشگاه ازاد اسلامی برگزار می شود و نفرات برتر هر رشته به مرحله کشوری راه پیدا می کنند.

 

وی تصریح کرد: این رخداد فرهنگی با هدف انتقال مفاهیم قرآنی و مانوس شدن دانشجویان با قرآن و عترت انجام می شود.

 

همتی با بیان اینکه تاریخ برگزاری بخش شفاهی در آینده ای نزدیک اعلام می شود گفت: شرکت کنندگان در بخش جشنواره هنر و ادبیات دینی که شامل فیلم, عکس, انیمیشن, معرق کاری, منبت کاری, تحقیقات پژوهشی, وبلاگ و .. است می توانند مطالب هنری خود را تا 15 فروردین 95 به حوزه فرهنگی دانشگاه تحویل دهند.

 

گفتنی است دکتر محمد قربان کیانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج  از روند برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی کردستان بازدید به عمل آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه