اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه دماوند:

حماسه با شکوه ۹ دی نشانه اقتدار و ایستادگی مردم ایران در برابر زیاده خواهی دشمنان است

حماسه با شکوه ۹ دی نشانه اقتدار و ایستادگی مردم ایران در برابر زیاده خواهی دشمنان است
امام جمعه دماوند گفت: مردم ایران در حماسه ۹ دی به دنبال پرچمی حرکت کردند که همه افراد معتقدند که پرچم ولایت فقیه بوده و مردم ثابت کردند که تا پای جان برای محقق شدن اهداف اسلامی از این جایگاه دفاع کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری تارود، دومین نشست ستاد برگزاری مراسم یوم الله ۹ دی روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت با حضور مسئولان شهرستان دماوند در سالن  شهید رجایی فرمانداری  برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , پایگاه خبری تارود, ، دومین نشست ستاد برگزاری مراسم یوم الله ۹ دی روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت با حضور مسئولان شهرستان دماوند در سالن  شهید رجایی فرمانداری  برگزار گردید.,

حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌ محمد علاءالدینی در این نشست هماهنگی، اظهار کرد: مردم ایران در حماسه ۹ دی نشان دادند که مانند سپر پولادین از آرمان‌های انقلاب و اعتقادات خود دفاع می‌کنند، حماسه با شکوه ۹ دی نشانه اقتدار و ایستادگی مردم ما در برابر دشمنان قلمداد می‌شود و این حماسه تاریخی آنقدر نتایج مثبت داشت که توانست نسل جدید را با حوادث دفاع مقدس و انقلاب آشنا و خاطره آن حوادث را در ذهن‌ها تداعی کند.

,

وی افزود: ۹ دی یک یوم اللهی است که به جمهوری اضافه شده که با توجه به اهمیت این روز، باید برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که تجلیل از این تاریخ پرشکوه نهادینه و به عنوان برگ زرینی از بصیرت و عمق هوشیاری مردم ایران به ثبت برسد و آن‌گونه که در شان مردم است، باید زمینه تجلیل از این مناسبت رو فراهم کنیم، مخصوصا امسال که با حوادث داخلی، منطقه‌ای و جهانی همراه است، از جمله حوادثی که در آن مظلومیت همه مردمان و به خصوص تشیع مشاهده می‌شود.

,

امام جمعه دماوند در خصوص تلاش دشمن در به چالش کشیدن انتخابات و دهه فجر توضیح داد: امسال برنامه‌های ۹ دی و در ادامه آن برنامه‌های دهه فجر و انتخابات با شکوهی را پیش رو داریم که هم خبرگان رهبری و هم مجلس شورای اسلامی در آن مطرح است و دشمنان امروز در تلاشند که قداست و عظمت این موضوعات را با جناح‌های سیاسی در هم بیامیزند.

,

 

,

photo_2015-12-16_22-45-05

, photo_2015-12-16_22-45-05,


حجت‌الاسلام‌علاءالدینی شعارهایی که مردم در روز ۹ دی سر می‌دادند را نشانگر تفکر مردم دانست و بیان کرد: در بعضی از شعارها نام سران فقنه برده می‌شد و این‌ها را محکوم می‌کردند، اگر چه بعضی‌ها با بیت‌المال در مجالس و مراسم‌های مختلف و با عنواین مختلف مثل افطاری دادن دیگران را فرا می‌خوانند و این امر را سرلوحه کارشان قرار می‌دهند.

,
,

وی تاکید کرد: در شعارها محکومیت آشوبگری وجود داشت مثل آشوبگر بی غیرت خجالت خجالت و بعضی شعارهای دیگر بحث عظمت و حکایت دشمنان از حرکت مقابل بود، مثل وهابیت حامیت جنبش اشرافیت و بیشتر شعارها هم حمایت از ولایت فقیه بود مانند مگر امت بمیرد علی تنها بماند و امسال شعار محوری و اصلی ۹ دی، مظهر نفوذناپذیری ملت ایران در برابر فتنه امریکایی، ۹ دی است.

,

*اعلام هوشیاری مردم ایران  در حماسه ۹  همانند اوایل انقلاب

, *اعلام هوشیاری مردم ایران  در حماسه ۹  همانند اوایل انقلاب, *اعلام هوشیاری مردم ایران  در حماسه ۹  همانند اوایل انقلاب,

شاهرخ جهانشاهی معاون سیاسی و انتظامی فرماندار شهرستان دماوند اضافه کرد: در حماسه ۹ دی، مردم ایران همانند اوایل انقلاب اعلام کردند هوشیارند و با کج روی مقابله می کنند، در آستانه برگزاری انتخابات هستیم باید دقت کنیم سخنران مراسم‌هایی که توسط دستگاه‌های دولتی برگزار می‌شود باید به دور از حزب و گروه با مشی سیاسی باشد و به قول معروف همدلی و همزبانی بین مردم و دولت برقرار باشد.
اکثر مدعوین به بیان نظرات خود پرداخته و برای برگزاری مراسم‌های ۹ دی اعلام آمادگی کردند و علاالدینی نتیجه جلسه را روحیه همدلی، همراهی،همفکری و اتحاد را در ۹ دی دانست و گفت: همه مردم و مسئولان با ولایت فقیه و رهبری و ارکان نظام جمهوری اسلامی، بیعت می‌بندند و از این ارکان انتظار دارند که در صدد اندیشه‌های بلند و آرمان های بلند جایگاه ولایت فقیه باشند.

,
,

 

,

photo_2015-12-16_22-45-27

, photo_2015-12-16_22-45-27,

 

,

photo_2015-12-16_22-45-20

, photo_2015-12-16_22-45-20,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه