logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه موقت بخش رودهن:

تقارن سنت نیک شب یلدا با آغاز امامت حضرت مهدی، برمعنویت آن افزوده است/ سکوت مدعیان حقوق بشر مرگبارتر از جنایت‌های علیه شیعیان نیجریه است

تقارن سنت نیک شب یلدا با آغاز امامت حضرت مهدی، برمعنویت آن افزوده است/ سکوت مدعیان حقوق بشر مرگبارتر از جنایت‌های علیه شیعیان نیجریه است
امام جمعه موقت بخش رودهن با اشاره به اینکه تصور شده است که با سلاح می‌توان جلوی افزایش جمعیت شیعیان در نیجریه را گرفت، گفت: امروز سکوت مدعیان دروغین حقوق بشر در برابر جنایت‌های نیجیریه، مرگبارتر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری تارود، حجت‌ الاسلام‌و‏المسلمین محمد ابراهیم سراج با اشاره به سالروز شهادت شهید دکتر مفتح با شااره به اینکه سلاح این شهید قلمش بوده است و دشمن از این سلاح بیش از سلاح نظامی می‌ترسد، اظهار کرد: این استاد بزرگوار، استاد حوزه و دانشگاه بوده است و روز شهادت ایشان به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است و وحدت این دو عنصر علمی، پرانرژی و نیرومند را هموراه دشمنان ما را پریشان کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری تارود,  پایگاه خبری تارود, ، حجت‌ الاسلام‌و‏المسلمین محمد ابراهیم سراج با اشاره به سالروز شهادت شهید دکتر مفتح با شااره به اینکه سلاح این شهید قلمش بوده است و دشمن از این سلاح بیش از سلاح نظامی می‌ترسد، اظهار کرد: این استاد بزرگوار، استاد حوزه و دانشگاه بوده است و روز شهادت ایشان به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است و وحدت این دو عنصر علمی، پرانرژی و نیرومند را هموراه دشمنان ما را پریشان کرده است.,

وی افزود: همواره وحدت این دو دشمنان را پریشان کرده است و هر کجا که این دو عنصر نیرومند با هم بودند ملت ایران سرافراز بودند و مردم نیز از آن‌ها حمایت کردند و  در ماجراهایی همچون کودتای مرداد حاصل اختلاف در بین این دو عنصر بود.

,

امام جمعه موقت رودهن با اشاره به بسته شدن پرونده موسوم به PMD و اعتراف غربی‌ها به نبود انحراف در پرونده هسته‌ای ایران، تصریح کرد: نشان از این دارد که ملتی که مقاومت کرده است، سرافراز می‌شود و سازش و بندگی، همواره گرفتاری و ذلت را به‌دنبال خواهد داشت.

,

سراج با اشاره به ماجراهای اخیر در نیجریه و تصور اینکه افزایش عقیده شیعه در بین مردم نیجریه با سلاح قابل کنترل است، تاکید کرد: آمار شیعیان نیجیریه از ۱۵ میلیون نفر فراتر رفته است و در حقیقت عقیده را با سلاح نمی‌توان کنترل کرد و کینه صهیونیست‌ها نسبت به شیعه، ریشه در این جنایات دارد و مرگبارتر از این فاجعه، سکوت مرگبار حامیان حقوق بشر دروغین است.

,

وی با اشاره به اینکه در جهان اسلام هر جنایتی می‌شود با سکوت این مدعیان دروغین مواجه می‌شود، خاطرنشان کرد: در جنایت‌های آل سعود علیه مردم بی دفاع یمن و جنایت‌ها علیه شیعیان مظلوم نیجریه، هیچ موضع‌گیری نمی‌بینیم و این در حالی است که کافی است در ایران یک اعدام صورت گیرد و این به علت هدف‌های صهیونیستی این حقوق بشر دروغین است و در پس پرده این نام، جهان را غارت می‌کنند.

,

امام جمعه موقت رودهن با بیان اینکه امام بزرگوارمان در سن ۲۹ سالگی و جوانی به شهادت رسیدند، تصریح کرد: امیدواریم با حضور فرزند ایشان و رفع موانع ظهور حضرت، حق از دست رفته مسلمانان و مظلومان عالم، استیفا گردد و امسال سنت نیک شب یلدا که در آن صله رحم است و مورد تایید و تاکید اسلام است، با آغاز امامت آن حضرت همراه شده است که این روز نیک مضاعف می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه