اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حسن هانی‌زاده در گفت‌وگو با دانا:

تلاش آمریکا برای اعمال تحریم علیه ایران با بهانه‌گیری در مورد توان دفاعی جمهوری اسلامی/سوء استفاده ایالات متحده از گزارش اخیر آمانو برای بازگشایی مجدد پرونده ایران

تلاش آمریکا برای اعمال تحریم علیه ایران با بهانه‌گیری در مورد توان دفاعی جمهوری اسلامی/سوء استفاده ایالات متحده از گزارش اخیر آمانو برای بازگشایی مجدد پرونده ایران
کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: آمریکایی‌ها ممکن است که بخواهند از گزارش آمانو سوءاستفاده کنند و پرونده‌های سابق را باز کنند که در این صورت ما هم برگ برنده‌ای در اختیار داریم و می‌توانیم مجددا موضوع غنی‌سازی 20 درصد را ازسر بگیریم.
[

حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به مصوبه اخیر شورای حکام در خصوص بسته شدن پرونده PMD اظهار داشت: اقدام اخیر شورای حکام، یک اقدام کاملا روبه جلو و منصفانه بوده و مشخص شده است که جمهوری اسلامی ایران همه‌ مسیرهای اعتماد سازی را در سال‌های گذشته طی کرده و هیچ بهانه‌ای برای ادامه تحریم‌ها علیه ایران وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, PMD,

 

,

وی با بیان اینکه رفع تحریم‌ها گام دیگری است که کشورهای غربی باید بردارند، افزود: آمریکایی‌ها در این بین ساز جدگانه‌ای می‌زنند و سعی می‌کنند از موضوع توان دفاعی ایران بهانه‌ای برای زیاده خواهی و اعمال تحریم‌ها علیه کشور ما استفاده کنند.

,

 

,

کارشناس مسائل سیاست خارجی تصریح کرد: بحث توانمندی‌های موشکی کشور ما از موضوع هسته‌ای کاملا جداست و بحث هسته‌ای با رای اخیر شورای حکام به نقطه‌ی مثبتی رسیده ولی به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها همچنان به دنبال بهانه‌جویی و اعمال فشار بر علیه ایران هستند.

,

 

,

هانی زاده با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها همواره به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند گفت: توان دفاعی ایران در آینده بهانه‌ای به دست آمریکا خواهد داد که از آن سوءاستفاده کنند و در راستای ضربه زدن به ایران گام بردارند.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: گزارش آمانو در مورد انجام یک سری مطالعات نظامی در زمینه هسته‌ای توسط کشور ما مربوط به قبل از سال 2003 است و ایران هم به کلی این موضوع را پشت سر گذاشته و از سال 2009 و با آغاز بحث راستی‌آزمایی، کشور ما حتی  اجازه بازرسی از پارچین را هم به بازرسان آژانس داده است.

,

 

,

کارشناس مسائل سیاست خارجی اظهار داشت: آمریکایی‌ها ممکن است که بخواهند از این نقطه از گزارش آمانو سوء استفاده کنند و پرونده‌های سابق را باز کنند که در این صورت ما هم برگ برنده‌ای در اختیار داریم و می‌توانیم مجددا موضوع غنی‌سازی 20 درصد را ازسر بگیریم.

,

انتهای پیام/نج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه