اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علمای اهل سنت سیستان در واکنش به کشتار مظلومانه شیعیان در نیجریه؛

پشت پرده قتل عام شیعیان مظلوم نیجریه، مثلت آمریکا، انگلیس و عربستان است/علمای دینی جهان کشتار مسلمان در نیجریه را پیگیری کنند

پشت پرده قتل عام شیعیان مظلوم نیجریه، مثلت آمریکا، انگلیس و عربستان است/علمای دینی جهان کشتار مسلمان در نیجریه را پیگیری کنند
کشتار شیعیان نیجریه اقدامی وحشیانه بود که با حمایتهای آل سعود و آمریکا صورت گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا، نیجریه در حالی به ائتلاف ضدتروریسم عربستان پیوسته که ارتش این کشور، در روزهای گذشته صدها غیر نظامی را قتل عام کرده است تا به داعش ثابت کند، چیزی کم از آن ندارد.
ارتش نیجریه در جنایت هولناک خود، با حمله به حسینیه شیعیان نیجریه، صدها شیعه را به خاک و خون کشید و رهبر شیعیان را بعد از کشتن تعدادی از اعضای خانواده اش ربود.

کشتار شیعیان در نیجریه نقض حقوق بشر است

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
, کشتار شیعیان در نیجریه نقض حقوق بشر است,


مولوی عبدالله حسن زهی امام جمعه اهل سنت هامون در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا با محکوم نمودن کشتار شیعیان در نیجریه این اقدام را نقض حقوق بشر دانست و گفت: استکبار جهانی از وحدت مسلمانان در هراس است و با اینگونه از اقدامات قصد تخریب چهره اسلام را دارد.

حسن زهی افزود: کشتار شیعیان نیجریه اقدامی وحشیانه بود که با حمایتهای آل سعود و آمریکا صورت گرفت.

مولوی حسن زهی اینگونه اقدامات وحشیانه علیه شیعیان را نتیجه ترس دشمنان از وحدت مسلمانان دانست و افزود: در سال‌های اخیر به دلیل افزایش روز افزون شیعیان این کشور، رژیم صهیونیستی و آل سعود مسلمانان این کشور را تحت فشار قرار داده و به بهانه های مختلف شیعیان این کشور را به خاک و خون می کشند.

وی بیان داشت: این کشتار های وحشیانه از سوی همه مسلمانان محکوم است و ما خواستار رسیدگی به این مسئله هستیم.

ایجاد فتنه های قومی و مذهبی در کشورهای اسلامی از توطئه های صهیونیستی- آمریکایی است

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ایجاد فتنه های قومی و مذهبی در کشورهای اسلامی از توطئه های صهیونیستی- آمریکایی است,


محمد بامری بزرگ طایفه بامری در سیستان، حمله نظامیان ارتش نیجریه به شیعیان در حسینه زاریا و بازداشت شیخ زکزکی رهبر دبیر کل جنبش اسلامی نیجریه را محکوم و آن را اقدامی بزدلانه و احمقانه خواند.

بزرگ طایفه بامری در سیستان انفجارها، حملات به اماکن مذهبی و نیز کشتار  مسلمان بی گناه چه شیعه و سنی در سوریه، عراق، یمن، نیجریه و سایر کشورها را از توطئه های صهیونیستی- آمریکایی برای ایجاد فتنه های قومی و مذهبی در کشورهای اسلامی دانست.

وی بیان داشت: مسلمانان در هر نقطه عالم که باشند با تاسی به رهنمود های پیامبر عظیم الشان اسلام در مقابل عناصر تکفیری صهیونیستی خواهند ایستاد.

پشت پرده قتل عام شیعیان مظلوم نیجریه، مثلت آمریکا، انگلیس و عربستان است

,
,
,
,
,
,
,
, پشت پرده قتل عام شیعیان مظلوم نیجریه، مثلت آمریکا، انگلیس و عربستان است,


عزیزالله درانی مولوی اهل سنت سفیدآبه اظهار داشت: نظامیان نیجریه در حمله به منزل سید ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش شیعیان نیجریه پسر وی و شماری از اعضای این جنبش را به شهادت رساندند.

وی با اشاره به وجود نیروهای نفوذی در ارتش نیجریه بیان کرد: این رویداد یکی از تلخ ترین اتفاقاتی است که جامعه مسلمین این کشور به خود دیده است.

درانی تصریح کرد: بدون شک یکی از اهدافی که در پشت پرده این جریانات افراطی را هدایت می کنند، ایجاد اختلاف بین شیعیان و حکومت نیجریه است.

وی خاطر نشان کرد: استواری و ایستادگی علامه زکزاکی در تمام نقاط نیجریه زبان‌زد خاص و عام است چرا که در راه خود و فرزندانش را نیز به اسلام هدیه کرده است.

مولوی اهل سنت سفیدآبه، حمله به مسلمانان کشور نیجریه و شهادت افراد بی گناه توسط ارتش این کشور را محکوم کرد و افزود: پشت پرده قتل عام شیعیان مظلوم نیجریه، مثلت آمریکا، انگلیس و عربستان است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


علمای دینی جهان، کشتار مسلمان در نیجریه را پیگیری کنند

,
, علمای دینی جهان، کشتار مسلمان در نیجریه را پیگیری کنند,


مولوی داوود بریچی مدرس دینی اهل سنت شهرستان هیرمند ضمن محکوم کردن شهادت ابراهیم زکزاکی و جمعی از مسلمانان نیجریه گفت: امروزه رفتار دولت نیجریه تعرضی به جهان اسلام و همه مسلمانان در گوشه کنار جهان می باشد.

وی افزود: همانطور که پیامبر اسلام (ص) در حج الوداع فرمودند: خون مسلمان از دیدگاه قران واسلام از ارزش و حرمت بالایی برخوردار است.

بریچی تصریح کرد: پیامبر اسلام (ص) هر نوع تعرضی به عموم مسلمین به خصوص افرادی که شهادتین را می خوانند حرام اعلام کرده اند امروزه ما در جهان اسلام می بینیم که در هر گوشه دنیا اگر ظلم و ستمی وجود دارد همه از سمت کفار می باشد.
وی با بیان این که استکبار قصد در تفرقه میان جهان اسلام را دارد گفت: دشمنان اسلام دست به دست هم داده اند تا جهان اسلام را تخریب کنند، امروزه شاهد حوادث دلخراشی در دنیا هستیم به ویژه تعرض دولت نیجریه به مسلمانانی که در حال عبادت بودند.

مدرس دینی اهل سنت شهرستان هیرمند اظهار داشت: دولت نیجریه با به شهادت رساندن ابراهیم زکزاکی و جمعی از مسلمانان نیجریه از طرف مسلمین دنیا به خصوص جامعه اهل سنت محکوم است و علمای دینی جهان این مسئله را باید پیگیری کنند.
وی بیان داشت: هر فردی که در هر جایی از دنیا به مسلمان و پیرو اهل بیت تعرض کند از نظر اهل سنت محکوم است و نخبگان و روشن فکران اسلام باید در پیگیری این مسئله اقدام جدی انجام دهند.

بریچی تاکید کرد: همانطور که پیامبر اسلام (ص) به تشبیه کردن مسلمانان در یک جسم اشاره نمودند امروزه نیز تا زمانی که مسلمانان با هم وحدت، هم فکری و هم دلی نداشته باشند استکبار جهانی دست از سر اسلام بر نخواهد داشت.

وی در پایان تصریح کرد: به امید روزی که دست سلطه و تسلط استکبار جهانی از همه ی کشور های اسلامی کوتاه شود تا دیگر شاهد جنگ و ریخته شدن خون فرد مسلمان نباشیم.

انتهای پیام/گ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه