اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صحبت های تونی اولیویرا در جمع کودکان سرطانی:

آینده جهان دست بچه هاست چون در دنیای آنها جنگی وجود ندارد

آینده جهان دست بچه هاست چون در دنیای آنها جنگی وجود ندارد
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: خیلی خوشحالم از اینکه دوباره به تبریز برگشتم. مردم تبریز با آغوش گرم من را پذیرفتند. این یک حس خوبی است که وقتی یک مربی از شهری می رود و بازهم برمیگردد، مردم دوباره با محبت بپذیرند و قبولش کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، تونی اولیویرا که به همراه پسرش و باغ آبادی مربی این تیم در مراسم افتتاحیه نمایشگاه نقاشی کودکان سرطانی که به همت موسسه خیریه قلب های سبز تبریز برگزار شده بود، برای دقایقی صحبت کرد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: خیلی خوشحالم از اینکه دوباره به تبریز برگشتم. مردم تبریز با آغوش گرم من را پذیرفتند. این یک حس خوبی است که وقتی یک مربی از شهری می رود و بازهم برمیگردد، مردم دوباره با محبت بپذیرند و قبولش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
                                                                                                                                                     
, , ,

وی که در جمع کودکان سرطانی و خانواده های آنان صحبت می کرد، گفت: من فکر میکنم بچه ها بهترین میوه های دنیا هستند و این بچه ها هستند که آینده جهان را می سازند،آینده تمام دنیا دست آنهاست و آنها هستند که آینده دنیا را میتوانند درست کنند، چون در دنیای بچه ها جنگی وجود ندارد و جهانی هست که همیشه مهر و محبت در آن هست.
 
پیامی که میخواهم بدهم خیلی کوتاه است خیلی خوشحال هستم از اینکه اینجا هستم و آروزی سلامتی و موفقیت برای تمامی بچه ها و خانواده های آن ها می کنم از همه می خواهم که واقعا با دل و جرات و تمام توان کمک کنند به این بچه ها.
 
 تونی اولیویرا افزود: 8 ماه پیش من در کلیه ام یک تومور داشتم و در این زمان هم خدا کمکم کرد که بتوانم از این مشکل رهایی یابم و در همان لحظات بود که خیلی به من کمک شد، مردم به من روحیه می دادند و کمکم کردند.

من هم خواهش می کنم که همه به فکر  مشکلات این بچه ها باشیم. بهترین گلهایی که می تواند در تبریز اتفاق بیافتد پیروزی این صداها، این اشخاصی که به اینجا آمده اند در این روزگاری که مشکلات زیاد است با محبت، باهم بودن و با یکدل بودن انشاالله از همه ی این مشکلات می گذریم. انشاالله که خداوند کمک همه ی شما و همه ی خانواده هایتان باشد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه