اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرپرست فرمانداری شهرستان البرز:

مراقب جریان روشنفکری متاثر از تفکر غربی در دانشگاه باشید

مراقب جریان روشنفکری متاثر از تفکر غربی در دانشگاه باشید
سرپرست فرمانداری شهرستان البرز گفت: تفکر روشنفکری که تحت تاثیر تفکرات غربی است در برابر جریان دینی هستند که بر جدایی دین از سیاست اصرار دارند. از یان رو باید مراقب چنین تفکراتی در دانشگاه ها بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دانشجویان قزوین«کیوسنا»، همایش وحدت حوزه و دانشگاه با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان البرز ، امام جمعه شهرستان البرز، امام جمعه شهر محمدیه، روحانیون ، اساتید ودانشجویان در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی کار برگزار شد.
رضا عسگری سرپرست فرمانداری شهرستان البرز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: جریان دانشگاهی و جریان دینی به مانند دو بال پرنده ای است که انسان را به سمت سعادت سوق می دهد.
عسگری افزود: در حال حاضر می توان گفت در دانشگاه سه گونه تفکر وجود دارد. گروه اول مجموعه انقلابی در داخل دانشگاه، گروه دوم روحانیت مبارز به عنوان محور جریانات انقلابی در داخل و خارج از دانشگاه و گروه سوم کسانی که وابسته به غرب هستند که تحت عنوان جریان روشنفکری تحت تاثیر تفکرات غربی در حال فعالیت هستند.
سرپرست فرمانداری البرز تاکید کرد: تفکر روشنفکری که تحت تاثیر تفکرات غربی است در برابر جریان دینی هستند که بر جدایی دین از سیاست اصرار دارند.
وی ادامه داد: بزرگانی چون شهیدان بهشتی، مطهری به ویژه شهید مفتح از اولین کسانی بودند که خطر جدایی دین و دانشگاه را احساس کردند از این رو بر لزوم وحدت میان حوزه و دانشگاه تاکید داشته و در راستای آشنا کردن دانشجویان با این جریان ها تلاش نمودند.
این مسئول در پایان بر لزوم توجه دانشجویان و اساتید و طلاب و اساتید حوزه بر وحدت میان حوزه و دانشگاه تاکید و خاطرنشان کرد: باید با بصیرت دهی و آگاهی بخشی نسل جوان را با آموزه های دینی آشنا و میان آنها و دین گره محکمی زد.
انتهای پیام/ 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه