اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر طرح های اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر خبر داد؛

اعطای 13 میلیارد تومان تسهیلات به طرح های اقتصاد مقاومتی در استان

اعطای 13 میلیارد تومان تسهیلات به طرح های اقتصاد مقاومتی در استان
مدیر طرح های اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: در سال 94 به 929 طرح اقتصاد مقاومتی در استان بوشهر به بالغ 13 میلیارد تومان تسهیلات ارائه می شود که تاکنون به 522 طرح به ارزش 9 میلیارد و 326 میلیون تومان تسهیلات را در یافت کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "چغادک نیوز"،مدیر طرح های اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار  بسیج گفت: این سازمان با هدف تحقق فرامین مقام معظم رهبری و با محوربت  خدمات رسانی و اقتصاد مقاومتی شروع به فعالیت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , "چغادک نیوز"،, مدیر طرح های اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار  بسیج گفت: این سازمان با هدف تحقق فرامین مقام معظم رهبری و با محوربت  خدمات رسانی و اقتصاد مقاومتی شروع به فعالیت کرده است.,

وی افزود: مهمترین ماموریت بسیج سازندگی کمک به رفع محرومیت، رشد اقتصاد مقاومتی بهبود وضعیت معیشت مردم و عمران و آبادانی است.

,

سید حسین دستغیبی با بیان اینکه کمک به گسترش فرهنگ کار و تلاش در جامع و ایجاد اشتغال و حمایت از تولید کنند گان  محصولات کشاورزی از اهداف بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: ارائه تحصیلات  با نرخ 16 در صد به متقاضیان اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی با همکار ی بانک مهر اقتصاد یکی از اقدامات این سازمان می باشد.

,

وی ادامه داد: کمک به بازار یابی و فروش محصولات اقتصاد مقاومتی با همکار موسسه نگار نصر، تجلیل فعالین طرح های اقتصاد مقاومتی و برگزاری دور های آموزش مهارت متناسب با طرح  اقتصاد مقام تی از دیگر اقدامات سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر بوده است.

,

مدیر طرح های اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: در سال 94 به 929 طرح اقتصاد مقاومتی در استان بوشهر به با لغ بر 13 میلیارد تومان  تسهیلات ارا ئه می شود که تاکنون به 522 طرح به ارزش 9 میلیارد و 326 میلیون تومان تسهیلات را در یافت کرده اند.

,

وی اضافه نمود: نحوه شناسایی و انتخاب متقاضیان واجدین شرایط جهت در یافت تسهیلات با استفاده از توان  تخصصی کار شناسان بخش های مختلف کشاورزی صورت می گیرد.

,

دستغیبی خاطرنشان کرد: در هر شهرستان یک شرکت فنی تخصصی کشاورزی عهده دار نظارت بر طرح های اجرا شده در چغرا فیا آن شهر ستان می با شد وبا کارشناسی این شرکت های میزان تسهیلات برای هر طرح مشخص می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه