اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پائیز غم‌انگیز 94 فریدونکنار در تاریخ ثبت شد/ پرواز 14 کربلایی عاشق

پائیز غم‌انگیز 94 فریدونکنار در تاریخ ثبت شد/ پرواز 14 کربلایی عاشق
امسال اربعین در فریدونکنار حال و هوایی دیگر داشت، در هر مکانی که قدم می‌گذاشتید صحبت از اعزام به حرم عشق بود، بسیاری از مردم خود را برای سفر به کربلا آماده می‌کردند و در این بین بسیاری نیز در تدارک برنامه‌های «ولیمه و مهمانی» خود پس از بازگشت از این سفر بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، پائیز 94 در فریدونکنار بسیار غم‌انگیز بود، پائیزی که با از دست دادن بسیاری از جوانان این خطه همراه شد و داغ نبودن‌شان را بر سینه‌های‌مان گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

آذرماه امسال با از دست دادن افرادی آغاز شد که در مسیر عشق قدم بر می‌داشتند، از مهدی بصیر فرزند سردار شهید حاج بصیر در مسیر کاظمین گرفته تا نخستین شهید مدافع حرم پاسدار محمد شالیکار مردم این شهرستان را در بهت و حیرت قرار دادند.

امسال اربعین در فریدونکنار حال و هوایی دیگر داشت، در هر مکانی که قدم می‌گذاشتید صحبت از اعزام به حرم عشق بود، بسیاری از مردم خود را برای سفر به کربلا آماده می‌کردند و در این بین بسیاری نیز در تدارک برنامه‌های «ولیمه و مهمانی» خود پس از بازگشت از این سفر بودند.

هر چه به اربعین نزدیک‌تر می‌شدیم این تحرکات بیشتر می‌شد و به جایی رسید که گروه‌های مختلف خود را عاشقانه به دیار عشق می‌رساندند.

فضای مجازی و شبکه اجتماعی تلگرام بهترین فضا برای اطلاع‌رسانی از حال و هوای زائران بود که ناگهان خبری بسیار تلخ مردم این خطه را در شوک قرار داد.

مهدی بصیر درگذشت، بسیاری از مردم نسبت به واقعیت این خبر تردید داشتند که در نهایت این خبر تائید شد، این سفر معنوی فرزند شهید بصیر آغازی بر آذرماهی تلخ بود که هنوز مردم فریدونکنار از شوک آن خارج نشدند خبر آسمانی شدن محمد اسفندیار و همسرش در مسیر بازگشت از سفر در شهر پیچید.

این پایان راه نبود، فریدونکنار 10 کربلایی دیگر خود را نیز از دست داد، سقوط مینی‌بوس زائران کربلا در جاده هراز و درگذشت 10  نفر دوباره خبرهای بدی را برای فریدونکناری‌ها به همراه آورد، 10 نفری که هنوز یکی از این زائران آسمانی به خانه برنگشته و مفقود است.

این خبر نیز پایان تلخی‌های آذرماه امسال نبود، جوانان رشید اسلام فریدونکنار خود را برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه رساندند و در این بین این شهرستان یک کربلایی دیگر داد.

محمد شالیکار نخستین شهید مدافع حرم فریدونکنار شد که آذرماه تلخ فریدونکنار را تکمیل کرد، شالیکار پس از تحمل چند روز درد و رنج در بیمارستانی در حلب به شهادت رسید و آذرماه تلخ امسال را در فریدونکنار به اوج خود رساند.

قطعا این ماه همواره در تاریخ فریدونکنار ماندگار می‌ماند، عروج ملکوتی و عارفانه 14 نفر از بهترین مردم این شهرستان سال‌ها به راحتی از اذهان پاک نمی‌شود و در طول تاریخ گرامی داشته می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه