اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهید عباسقلی مرتضی پور:

مرگ در سنگر مبارزه هزار بار شرافتمندانه تر و افتخارآمیزتر از مرگیست که در بستر گرم باشد

مرگ در سنگر مبارزه هزار بار شرافتمندانه تر و افتخارآمیزتر از مرگیست که در بستر گرم باشد
شهید عباسقلی مرتضی پور در وصیت نامه خود نگاشته است: به این اصل معتقد هستم که مرگ در سنگر مبارزه هزار بار شرافتمندانه تر و افتخارآمیزتر از مرگیست که در بستر گرم باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هریس پویا، آنچه می خوانید  قسمتی از زندگینامه و وصیت نامه  شهید عباسقلی مرتضی پور که در سال  ۶۲ در سقز به شهادت رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا، , عباسقلی مرتضی پور ,

زندگی نامه شهید عباسقلی مرتضی پور

, زندگی نامه شهید عباسقلی مرتضی پور, شهید,

شهید نظر می کند به وجه الله               « امام خمینی »

, شهید نظر می کند به وجه الله               « امام خمینی »,

این یادواره شهیدی است که میدانیم اگر قلم به اغراق گراید روح بلندش آزرده خاطر می شود و نه کلمات را چینین جسارتی است و نه ما را چنان قصدی تنها یادی است از زندگی ساده و سراسر تلاش و تقوای او : شهید عباسقلی مرتضی پور دومین فرزند ذکور حسینقلی مرتضی پور است که در سی ام فروردین ماه سال ۱۳۴۲ در محله دیزج شهرستان هریس دیده به دنیا گشود. خانواده مذهبی این فرزند را چون فرزندان دیگر از همان دوران کودکی با اسلام و مسائل آن آشنا کرده و از آنجائیکه در شهر مذهبی به دنیا آمده معیارهای مذهبی سخت در او تأثیر کرده بود زیرا این شهر که بواقع شهر شهیدان است از گذشته های دور با طاغوتیان در مبارزه بوده و امروز نیز فرزندان دلاور خویش را جهت پشتیبانی از دستاوردهای انقلاب جمهوری اسلامی به رهبری امام خمینی به جبهه های حق علیه باطل اعزام می کند.

,

شهید عباسقلی در دیار خویش و به راهنمائی پدر دلسوزش تحصیلات ابتدائی را به اتمام رسانید ، پس از این دوره شهید به تهران رفته و در آنجا به شغل مکانیکی مشغول میشود شهید به تهران رفته و در آنجا به شغل مکانیکی مشغول می شود. شهید به واقع از فرزندان انقلاب بود از بدو شروع انقلاب که با تظاهراتی آغاز شد ، عباسقلی در تمام صحنه های تظاهرات حاضر بوده و در این راه هیچ احساس خستگی نمی کرد و در تمام حسینیه های شهر و مرکز نطفه های انقلاب حاضر میشد و وجودش واقف انقلاب و رهبری امام بود.

,

رفتار و کردار این فرزند برومند در بین خانواده محبوبیت خاصی داشت و رفتار و کردارش نمونه انسان های والا را داشت و این اخلاق حسنه بود که در شهر و محل و بین اقوام فردی دوست داشتنی بحساب می آمد و بر دوستان خویش بی اندازه مهربان و دلسوز بود و بر تهی دستان و بخصوص بر علما و روحانیون بی ادازه احترام میگذاشت.

,

خدمت و شهادت در مهر ماه ۶۱ جهت حفظ دستاوردهای انقلاب جمهوری اسلامی ایران با رضایت خاطر به خدمت مقدس سربازی اعزام شد و پس از مدتی خدمت در سنندج و غرب ایران عاقبت در تیپ جندالله با مراهی دیگر همسنگران و همرزمان خود به پاسداری از حریم مقدس جمهوری اسلامی ایران پرداخت و خواست و معیشت الهی این بود که پدر و مادر و خانواده این فرزند را که ی ماه ۶۲ بدان هنگام که ۲۰ بهار از گلستان عمرش می گذشت و مصادف با میلاد پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) و میلاد اما جعفر صادق (ع) در دشت خونین کردستان بدست مخالفان از خدا بی خبر و اجانب دست پرورده شرق و غرب به فوز شهادت نایل گشت.

,

روحش شاد و راه و یادش جاودانه باد

,

وصیت نامه سرباز شهید عباسقلی مرتضی پور هریس

, شهید,

بسم رب الشهدا و الصدیقین

,

ما زنده از آنیم که آرام نگیریم                 موجیم که آسودگی ما عدم ماست

, ما زنده از آنیم که آرام نگیریم                 موجیم که آسودگی ما عدم ماست,

امروز تاریخ صدر اسلام دوباره تکرار شده است و مکتب توحید در برابر کفر و الحاد مقابله میکند و روزی است که میشود بوضوح و صراحت حق را از باطل تشخیص داد اکنون درخت تنومند اسلام خون می خواهد تا بارورتر گردد همینوطریکه سرور شهیدان امام حسین علیه السلام و یاران باوفایش با خون خود اسلام راستین را احیاء نمودند مگر نه مردن حق است ( انا لله و انا الیه راجعون )

, امروز تاریخ صدر اسلام دوباره تکرار شده است و مکتب توحید در برابر کفر و الحاد مقابله میکند و روزی است که میشود بوضوح و صراحت حق را از باطل تشخیص داد اکنون درخت تنومند اسلام خون می خواهد تا بارورتر گردد همینوطریکه سرور شهیدان امام حسین علیه السلام و یاران باوفایش با خون خود اسلام راستین را احیاء نمودند مگر نه مردن حق است ( انا لله و انا الیه راجعون ),

پس هر چه بهتر که مرگ مرگی شرافتمندانه باشد انسانیکه در زندگی خود بی هدف باشد قبل از اینکه مرگ به سراغش بیاید به نظرم آن آدم مرد است من بعنوان یکی از یاران و سربازان اسلام با عشق و علاقه تمام و آگاهی کامل قدم در این راه مقدس گذاشته ام و به این اصل معتقد هستم که مرگ در سنگر مبارزه هزار بار شرافتمندانه تر و افتخارآمیزتر از مرگیست که در بستر گرم باشد. بحمداله تعالی خداوند بر من منت نهاد تا دست از زرق و برق دنیای پرفریب بشویم و به مبارزه حساس گام نهادم تا افتخار شهادت نصیبم گردد و به جندالله پیوندم اما پیامم به شما ملت مسلمان و شهیدپرور ایران اینست که :

,

۱- پشتیبان ولایت فقیه باشید و برای او دعا کنید.

, ۱- پشتیبان ولایت فقیه باشید و برای او دعا کنید.,

۲- تنها سلاح برنده بر علیه ستمکاران ایمان به الله و اتحاد مسلمین است پس از تفرقه بپرهیزید و به ریسمان الهی چنگ بزنید و تا آخرین خون قطره خود از اسلام حفاظت و پاسداری کنید.

, ۲- تنها سلاح برنده بر علیه ستمکاران ایمان به الله و اتحاد مسلمین است پس از تفرقه بپرهیزید و به ریسمان الهی چنگ بزنید و تا آخرین خون قطره خود از اسلام حفاظت و پاسداری کنید.,

۳- پیامم به شما برادران و خواهران  ارجمند و پدرم اینست که با شنیدن خبر شهادتم هرگز نگران و ناراحت نباشید ، زیرا با این کار دشمنان خوشحال می شوند بلکه خوشحال باشید که شما این سعادت را پیدا کردید و افتخار کنید که در خانواده خودتان سرباز اسلام و سرباز امام زمان داشتید هدیه خداوند نمودید و مرا عفو نمائید و بدانید که شهید عزاداری نمیخواهد بلکه پیرو میخواهد که راهش را دامه دهند.

,

اما شما مادرم میدانم که از دست دادن فرزند برایت بسیار مشکل است اگر چه من بگویم مادر فراموشم کن ، ولی میدانم که این امر برای تو مادر امکان پذیر نیست ولی مادر عزیز از زحماتیکه برایم کشیده ای تشکر میکنم و از خدای بار تعالی خواهانم اجر با عظمت و عزت و شرف به شما عنات فرماید.

,

والسلام : عباسقلی مرتضی پور هریس ۱۲ / ۶ / ۱۳۶۲

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه