logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

شهروندان رابر مطرح کردند؛

ولایتمداری، استکبارستیزی و مقابله جدی با عامل فتنه و فتنه گران شاخصه های مهم انتخاب اصلح هستند

ولایتمداری، استکبارستیزی و مقابله جدی با عامل فتنه و فتنه گران شاخصه های مهم انتخاب اصلح هستند
شهروندان رابری با بیان سه معیار مهم در انتخاب اصلح گفت: دینداری و ولایتمداری ، استکبار ستیزی و مقابله جدی با فتنه سه معیار مهم از انتخاب اصلح است که عزت مردم و نهایت ذلت و حقارت فتنه گران دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از” صبح رابر”؛  لحظه لحظه زندگی مملو از انتخابهای ریز و درشت است و هر چه انتخاب بزرگتر باشد نیاز به آمادگی و دقت بیشتری دارد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح رابر”,

امام خمینی(ره) فرمودند: «به نمایندگانی رأی دهند که متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت کنند.» «همه ما و شما آقایان همه و آنهایی که در اختیار شما هستند، همه باید کوشش بکنید که رضایت مردم را جلب بکنید در همه امور.»

,

مقام معظم رهبری در این باره می فرمایند:«همچنان که شرکت در انتخابات یک وظیفه است ،گزینش خوب و اگاهانه هم یک وظیفه است»

,

در همین راستا نظر برخی از شهروندان رابر در خصوص معیار یا ملاکهای انتخاب کاندیدای اصلح را جویا شدیم که در ادامه می خوانید :

,

مهدی پور در گفت و گو با خبر نگار ” صبح رابر “؛ یکی از معیار مهم انتخاب اصلح اعتقاد و پایبندی به اصل ولایت فقیه دانست و گفت : حضرت امام خمینی (ره) معنا و معیار اصلح را چنین بیان می فرماید: «اگر (انتخاب اصلح) برای خودتان باشد شیطانی است و اما اگر انتخاب اصلح برای مسلمانهاست، کی و از کجاست، مطرح نیست، از هر گروهی باشد، حزب باشد، یا غیر حزب، نه حزب اسباب این شود که غیر آن فاسد و نه صد در صد حزبی بودن باعث صلاح آنهاست . و انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد و همه چیز را بفهمد و چون در مجلس اسلام تنها کافی نیست بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد، که اگر اصلح را انتخاب کردید، کاری اسلامی می کنید و این یک محکی است برای خودتان که تشخیص بدهید انتخاب برای اسلام است یا برای صلاح خودتان .

,

شهروند دیگری می گوید: ولایتمدار باشد و بصیرت داشته باشد؛ انتخاب اصلح، انتخابی است که در خط ولایت و رهبری و حمایت از مردم محروم باشد.

,

وی به سه معیار مهم در انتخاب اصلح اشاره کرد و افزود: دینداری و ولایتمداری ، استکبار ستیزی و مقابله جدی با فتنه سه معیار مهم از انتخاب اصلح است که عزت مردم و نهایت ذلت و حقارت فتنه گران دانست.

,

فاطمه مهدی پور معیار انتخاب اصلح را اینگونه بیان کرد : فردی ولایتمدار باشد، مرزبندی کاندیدا با فتنه ۸۸ و از تفکر غربی دور باشد.

,

فرد دیگری می گوید : معیار برای انتخاب اصلح ولایتمداری، پیرو خط رهبری و دلسوز نظام و اسلام باشد.

,

شهروند دیگری افزود : معیار من بسیجی برای انتخاب اصلح ایمان به خدا و راستگویی فرد منتخب است، نه ظاهر و اموال و مال و موقعیت شغلی فرد مورد نظر؛ و اینکه قبلاً این فرد چه کارهایی برای رفاه مردم جامعه و سالم بودن جامعه فعلی ما انجام داده و شناخت کافی نسبت به فرد منتخب داشته باشم.

,

پورابوالقاسم گفت : معتقد به ارزشهای اصل انقلاب و داشتن روحیه انقلابی یعنی کسی که با دشمن سر سخت وبا دوستان نرمخوو خیرخواه باشد نه برعکس باشد.

,

شهروند رابری می گوید : دیندار باشد؛ امام صادق(ع)می فرماید:عاقل در برابر حق تسلیم است،در سخن گفتن رعایت انصاف می کند، به کسی ظلم و اجحاف نمی کند،در پذیرفتن باطل سخت‌گیر است یعنی باطل در او نفوذناپذیر است و عاقل از دنیا می گذرد ولی دین خود را حفظ می کند.

,

وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) اولین شرط تکلیف و مسئولیت انسان را عاقل بودن می داند و کسانی که قدرت تعقل ندارند در واقع از مدار مسئولیت خارج اند.

,

کاشف در مورد معیار انتخاب اصلح  گفت :  فردی  که مردمی  و مردم دار، دیندار، پیرو ولایت فقیه و معتقد  به ارتباط با آمریکا  و ایادی  او نباشد، دارای  سلامت  مالی مادی و اعتقاد ی دینی باشد، وعده وعید بی مورد  به افراد  ندهند و برایش نظام  اسلامی و ارزشهای  و باورهای  دینی و اعتقادی  مهم باشد ،  استکبار ستیز و  ولایتمدار باشد .

,

 

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه