اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار شازند:

9 دی یک دستاورد سیاسی نظام بود/دهه فجر بهترین فرصت برای ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی است

9 دی یک دستاورد سیاسی نظام بود/دهه فجر بهترین فرصت برای ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی است
فرماندار شازند با بیان اینکه 9 دی یک دستاورد سیاسی نظام بود تصریح کرد: 9 دی هم به مانند بسیج متعلق به همه مردم است؛ تاکید بر وحدت، انسجام، همبستگی ملت و حفظ آرامش در برهه کنونی به خصوص که در آستانه رویداد مهم انتخابات قرار داریم در این روز بزرگ باید به آن پرداخته شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، جلسه ستاد گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان در محل جلسات فرمانداری  شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

, ,


میرزایی فرماندار شازند در  این جلسه ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) به انجام ثبت نام کاندیداهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: تعداد 46 نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه شازند ثبت نام کردند که سه نفر از این تعداد زن هستند و میانگین سنی ثبت نام کنندگان بین 30 تا 63 سال است.

وی افزود: افراد ثبت نام کننده از تمام طیف ها و گروه ها و جناح های مختلف  دارند و از امروز بررسی صلاحیت ها به مدت 10 روز ادامه دارد.

فرماندار شازند در ادامه با اشاره به تقارن هفته وحدت و 9 دی ماه اظهار کرد: با راهنمایی ائمه جمعه در سطح شهرستان جلساتی در خصوص روز 9 دی برگزار می شود و این مراسم همچون سنوات گذشته با اقتدار اجرا خواهد شد.

میرزایی با تاکید بر اهمیت گرامیداشت دهه فجر بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران ثابت کرد که قادر به اداره جامعه و صدورآ ن به جوامع دیگر است.

وی با بیان اینکه دهه فجر بهترین فرصت برای ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی است یادآور شد: دهه فجر یکی از برهه های مهم نظام است و لازم است که مسئولان در کنار مردم در مراسمات این دهه به خصوص راهپیمایی 22 بهمن حضور داشته باشند.

فرماندار شازند اضافه کرد: در انقلاب اسلامی ما نفخه الهی وجود داشت و به خواست مردم و با رهبری های داهیانه حضرت امام (ره) به ثمر نشست بنابراین ما وظیفه داریم در جهت گرامیداشت خون پاک شهدا در مراسمات شرکت داشته باشیم.

میرزایی متذکر شد: دهه فجر امسال از حساسیت بیشتری برخوردار است چرا که در ایام انتخابات هستیم و مسئولان و مدیران باید مراقب باشند که  این دهه به خصوص افتتاح پروژه ها سیاسی نشود.

وی با بیان اینکه معرفی انقلاب به نسل جدید از جمله وظایف ماست ادامه داد: با توجه به گستردگی که در بحث انتخابات وجود  دارد میطلبد که مسئولان مراقبت بیشتری داشته باشند و روسای ادارات حق شرکت در ستادهای انتخاباتی و تبلیغ از کاندیداها را ندارند.

فرماندار شازند با بیان اینکه 9 دی یک دستاورد سیاسی نظام بود تصریح کرد:  9 دی هم به مانند بسیج متعلق به همه مردم  است؛ تاکید بر وحدت، انسجام، همبستگی ملت و حفظ آرامش در برهه کنونی به خصوص که در آستانه رویداد مهم انتخابات قرار داریم در این روز بزرگ باید به آن پرداخته شود و جلسات مربوط به این روز حول محور ائمه جمعه شهرستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه