logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جهادی که همچنان ادامه دارد؛

خدمت رسانی به بیش از 174 هزار بیمار در بیمارستان های صحرایی طی سه روز گذشته

خدمت رسانی به بیش از 174 هزار بیمار در بیمارستان های صحرایی طی سه روز گذشته
فرمانده سپاه سلمان از خدمت رسانی پزشکی به بیش از 174 هزار نفر از مردم سیستان و بلوچستان در 10 بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، اولین روز هفته وحدت را برای خدمت رسانی به مردمی محروم سیستان و بلوچستان برگزیدند، همه پای کار آمدند 10 بیمارستان صحرایی را همزمان در گوشه و کنار پهناورترین استان کشور راه اندازی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

خدمت‌رسانی به مردم این مناطق و تکریم محرومان شاید شاخص‌ترین هدف استقرار بیمارستان صحرایی در مناطق محروم استان بوده است.
سردار معروفی فرمانده سپاه سلمان در این خصوص گفت: با آغاز هفته وحدت 10 بیمارستان صحرایی در گوشه و کنار استان سیستان و بلوچستان برای خدمت رسانی به مردم محروم افتتاح شد که تا به امروز استقبال بسیار خوبی از آنها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: از زمان افتتاح این بیمارستان ها و تا سومین روز این 10 بیمارستان به بیش از 174 هزار نفر بیمار خدمت پزشکی ارائه کرده است.
سخنگوی بیمارستان های صحرایی ادامه داد: در همین ایام بیش از 1812 عمل جراحی صورت گرفته است که این گویای خدمت خالصانه پزشکان و متخصصین در سیستان و بلوچستان می‌باشد.
در همین راستان امروز سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی راهی کنارک شد تا از نزدیک در جریان خدمت رسانی به مردم محروم زرآباد قرار بگیرد، وی در حاشیه این بازدید گفت: این 10 بیمارستان صحرایی در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان و برای خدمت رسانی به مردم محروم استان برپا شده است.
وی با بیان اینکه قرار است 43 بیمارستان به تعداد شهدای حادثه تروریستی پیشین که همراه شهید شوشتری بودند، تا پایان سال 95 در سیستان و بلوچستان راه اندازی شود گفت: 29 بیمارستان تاکنون ایجاد شده و 14 بیمارستان دیگر تا پایان سال 95 راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: پزشکان متخصص و فوق تخصص با حضور در این بیمارستان های صحرایی خدمات بسیار ارزنده بهداشتی درمانی به مردم مناطق محروم کشور ارائه می دهند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه فعالیت در مناطق محروم از جمله برای مردم نجیب و مهربان این منطقه افتخار بزرگی محسوب می شود گفت: اولویت در راه اندازی بیمارستان های صحرایی، مناطق محروم است.
سردار پاکپور در پایان ادامه داد: اقدامات پزشکی که در بیمارستان های صحرایی انجام می شود حتی در برخی از بیمارستان های مراکز شهرستان ها و استان ها نیز صورت نمی گیرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

به گزارش عصر هامون، از سال 88 تاکنون 29 بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است که در 19 بیمارستان به بیش از 850 هزار نفر خدمات درمانی رایگان ارائه کرده و 4 هزارعمل جراحی نیز در این بیمارستان‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/ رض

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه