اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه پردیس:

کتب حوزوی باید در دانشگاهها نیز تدریس شود

کتب حوزوی باید در دانشگاهها نیز تدریس شود
امام جمعه شهرستان پردیس گفت: کتب حوزوی باید در دانشگاهها نیز تدریس شود و در نقطه عکس آن کتب دانشگاهی هم باید وارد حوزه شوند، این تبادل اندیشه در راستای توسعه و پیشرفت ایران اسلامی باید انجام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین توسلی امام جمعه شهرستان پردیس در گفتگو با خبرنگار پردیس خبر گفت: حوزه از پایگاههای مهم علوم فقهی است که در تاریخ ایران اسلامی به خصوص از زمان شکل گیری نظام جمهوری اسلامی عالمانی بزرگ را به کشور و جهان اسلام معرفی کرد.
امام جمعه شهرستان پردیس در ادامه این مطلب تصریح کرد: دانشگاهها باید پایگاه تولید علم در کشور باشند و در جریان سیاست اقتصاد مقاومتی دانشگاه ها نیز از محور های اصلی به حساب می آیند و در این راستا تولید علم همراه با تبدیل آن به ثروت باید صورت بگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین توسلی با تاکید براینکه کتب حوزوی باید در دانشگاهها نیز تدریس شود، اضافه کرد: در نقطه عکس آن کتب دانشگاهی هم می بایست وارد حوزه شوند، این تبادل اندیشه در راستای توسعه و پیشرفت ایران اسلامی باید انجام شود.
امام جمعه شهرستان پردیس با اشاره به این مطلب که وحدت بین حوزه و دانشگاه در راستای تبادل اندیشه و تفکر است، ابراز داشت: این نوع تبادل تفکر و اندیشه تنها در زیر سایه وحدت بین حوزه و دانشگاه که یک امر مهم و زیر بنایی است باید اتفاق بیفتد.
حجت الاسلام والمسلمین توسلی در خاتمه اظهار داشت: حوزه علوم انسانی در دانشگاه باید مورد بازنگری و ریکاوری قرار بگیرد و در این راستا باید مدیریت دانشگاهها اقدامات مهم و اساسی را انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر,
,
,
,
,

شهید آیت الله دکتر محمد مفتح از جمله روحانیون روشنفکر و روشنگری بود که نقش مهمی در نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی ایفا نمود. ایشان، همچنین قدم های موثری در راه ایجاد وحدت بین حوزه های علمیه و دانشگاه و دوقشر روحانی و دانشگاهی برداشت شهید مفتح با تشکیل شورای انقلاب از سوی امام به عضویت این شورا درآمد. سرانجام این شهید بزرگوار در روز 27 آذر 1358، هنگام ورود به دانشکده الهیات،‌ توسط گروهک فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به فیض عظیم شهادت نائل آمد. این روز به پاس تلاش های آن بزرگوار روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه