با معرفی سیف به عنوان سرپرست

پای اداره اوقاف و امور خیریه به هشترود باز شد/ اولین سرپرست از آذرشهر آمد

پای اداره اوقاف و امور خیریه به هشترود باز شد/ اولین سرپرست از آذرشهر آمد
دفتر نمایندگی اوقاف و امورخیریه در هشترود راه اندازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، فرماندار هشترود در آیین معرفی سرپرست اداره اوقاف و امورخیریه هشترود اظهار کرد: در راستای احیای موقوفات شهرستان و توجه به امام زادگان ایجاد دفتر اداره اوقاف در این شهرستان ضرورت داشت و ما آمادگی داریم در جهت انجام امورات مربوط به اوقاف تمامی کمک های لازم را ارائه کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,

حسن مستفید از اختصاص دفتری مجهز به اوقاف در داخل فرمانداری خبر داد و گفت: شهرستان هشترود دارای موقفه های زیادی است و لازم است اداره اوقاف در خصوص بهره مندی مردم از این موقوفات و مدیریت آن‌ها گام های اساسی بردارد.

,

امام جمعه هشترود نیز ضمن قدردانی از مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بابت ایجاد دفتر نمایندگی در این شهرستان، از این اداره کل خواست در راستای احیای موقوفات و رسیدگی به امور امام زادگان منطقه گام بردارد.

,

وی اظهار امیدواری کرد، با ایجاد دفتر اوقاف کارهای فرهنگی در این شهرستان با کیفیت و کمیتی بیشتری انجام شود.

,

حجت الاسلام علی مصائبی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان نیز این مراسم ضمن گرامیداشت ۹ دی، این روز را تجلی ولایت مداری مردم ایران دانست.

,

وی از همکاری فرمانداری هشترود در راستای ایجاد دفتر نمایندگی اوقاف قدردانی کرد و گفت: با توجه به اینکه مجوز این دفتر یک ساله است امیدواریم با همکاری مسئولان شهرستانی بتوان موقوفات این شهرستان را ساماندهی کرده و درامدهای انها را مدیریت کنیم، تا این دفتر به صورت دایمی در شهرستان مستقر باشد.

,

گفتنی است آقای سیف به عنوان اولین سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه در شهرستان هشترود معرفی شده است. وی اصالتی آذرشهری دارد.

,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه