اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آبهای سطحی؛

مهمان ناخوانده شهر

مهمان ناخوانده شهر
باران های بهاری و بارش های پاییزه و نزول های آسمانی زمستانی نعمت الهی اند، که فرصت های بندگی شایسته خدا را برای شهروندان فراهم می آورد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین،  باران های بهاری و بارش های پاییزه و نزول های آسمانی زمستانی نعمت الهی اند، که فرصت های بندگی شایسته خدا را برای شهروندان فراهم می آورد، اسفراینی ها نیز از هر بارشی از آسمان خدا دست شکر بالا می برند تا شاکر خدای آسمانها و زمین باشند، اما نبود تناسب بین بارش های آسمانی با شرایط زیست محیطی و طراحی های شهری گاه شهر اسفراین را آب گیری می کند که نارضایتی شهروندان را در پی دارد، هرچند مدیران شهری تاکنون تلاش های فراوانی برای احداث کانال های مدیریت آب های سطحی اجرایی نموده اند، اما این تلاش ها با گذشت زمان منطبق نیست و انتظار می رود مدیران شهری با تدابیر ویژه ای که دارند زودتر این دغدغه شهروندان را به آرامشی پایدار برای شهروندان تبدیل نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین،,

همه این ها بهانه ای شد تا دغدغه های شهروندان را میهمان نگاه شما نماییم.

,

, ,
یکی از شهروندان اسفراینی با اشاره به اینکه بارش نزولات آسمانی یک فرصت برای کشاورزان و باغداران است، می گوید: متاسفانه حجم زیادی از نزولات آسمانی ممکن است چالشی برای شهر باشد.
,
«علوی» با اشاره به تلاش های شهرداری برای جمع آوری آب های سطحی در چند سال اخیر، می افزاید: امید می رود مدیران هم چون گذشته برای مدیریت آبهای سطحی در سطح شهر که دغدغه ای برای ساکنان برخی مناطق شهر می باشد همت کنند.
,
وی خاطر نشان می کند: گاه نبود مدیریت صحیح در حوزه جمع آوری آب های سطحی، سیلاب را در شهر جاری می کند که تبعات مالی و مادی فراوانی را در شرایط بد اقتصادی به خانواده ها تحمیل می کند.
,
دیگر شهروند اسفراینی می گوید: شهرداری در بخش های گوناگون شهر تلاش های فراوانی کرده است اما چون بقیه صحنه ها در عرصه احداث کانال های آب های سطحی برای جلوگیری از سیلاب جدی عمل نکرده است.
,
«کریمی» می افزاید: هر بارش از آسمان خدا یک فرصت است اما اگر مدیریت نشود ممکن است شهر را به ویرانه ای تبدیل کند.
,
, ,
وی خاطر نشان می کند: احداث کانال های آب های سطحی باید در دستورکار شورای اسلامی شهر و شهرداری قرار بگیرد.
,
وی اضافه می کند: امید داریم با توجه به آغاز فصل سرما که بارش ها نیز بیش از گذشته آغاز خواهد شد، همتی را از سوی مدیران شهری شاهد باشیم.
,
یکی دیگر از اهالی اسفراین می گوید: اسفراین  شهری با استعدادها، پتانسیل ها و ظرفیت های ویژه است که متاسفانه اکنون تحت تهدید آبهای سطحی است.
,
«حسینی راد» می افزاید: متاسفانه آنطور که مدیران شهری در سایر عرصه هال  فعالیت جدی دارند اما تلاش جدی برای مدیریت آب های سطحی ایفا نکردند.
,
وی خاطر نشان می کند: باید این تهدید در نگاه مسئولانه مدیران شهری، جدی جلوه کند.
,
, ,
عضو شورای اسلامی شهر در این رابطه می گوید: در سال های اخیر، تلاش های خوبی از سوی شهرداری برا مدیریت آب های سطحی شده است.
,
«علیرضا حسین آبادی» می افزاید: احداث کانال های جمع آوری آب های سطحی از مهم ترین تلاش های مدیران شهری است که در نقاط مختلف شهر اجرایی شده است.
,
وی خاطر نشان می کند: بارندگی ها نعمت خداست اما جاری شدن سیلاب بعد از بارندگی به عنوان آب های سطحی تهدیدی است که باید جدی گرفته شود.
,
وی اضافه می کند: در میدان ابن سینا، میدان شهدا، چهارراه 22 بهمن و برخی نقاط دیگر کانال های مدیریت و جمع آوری آب های سطحی احداث شده است.
,
وی عنوان می کند: اعتبارات جدیدی با پیگیری نماینده و شهردار برای مدیریت آب های سطحی به شهرداری رسیده است که بزودی کار عمرانی برای احداث کانال های جدید آغاز خواهد شد.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه