اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

9دی روز حماسه ای ماندگار

9دی روز حماسه ای ماندگار
حماسه ماندگار و بزرگ 9دی تمام فتنه گران را تا سرحد نابودی پیش برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوادکوه آنلاین، در روز نهم دی ماه 1388، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش ده ها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور به جهانیان اعلام گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,

از زمانی که جریان فتنه در روز قدس و ۱۳ آبان سال ۸۸ بر شعار "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" ضربدر کشید و اقدام به سردادن شعارهای انحرافی کرد، تا هتک حرمت بزرگترین مقدسات مردم ایران خیلی طول نکشید.

فتنه گران با هتاکی به امام راحل در ۱۶ آذر قلب ملت ایران را به درد آوردند اما وقتی کار به جسارت به خیمه ابا عبدالله(ع) و هتاکی به روز مقدس عاشورا کشید، دیگر صبر ملت لبریز و شد آنچه شد.

حماسه 9دی 88 مردم ولایت مدار ایران پس از چند ماه تحرک بی حاصل فتنه آفرینان و حامیان داخلی و خارجی آنان توانست انقلاب اسلامی و نظام مقدس برآمده از آنان را از توطئه های خطرناک پیچیده کانون های استکباری و صهیونیستی، با کور کردن چشم فتنه و انزوای خواص بی بصیرت، سرفصل جدیدی از پیوند مستحکم بین امام و امت را در جامعه اسلامی ایران بگشاید. این روز استثنایی، نه در یک روز تعطیل نه با تبلیغ هیچ رسانه ای و یا دعوت بزرگان شکل گرفت.

همه مردم به عشق ولایت فقیه و رهبری بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه با شکوه ۹ دی شرکت کرده بودند و چه زیبا مقام معظم رهبری فرمودند: "مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد."

مردم مسلمان ایران در تظاهرات ۹ دی۸۸ با حضور چشمگیرخود، بصیرت و هوشیاری ملت مسلمان را به رخ جهانیان نشان دادند به طوری که این حضور پرشور برای همیشه به عنوان حماسه ای ماندگار در تاریخ ایران به ثبت رسید.

مردم انقلابی کشورمان با شعارهایی نظیر «اینهمه لشکرآمده، به عشق رهبرآمده»،«مرگ بر ضد ولایت فقیه»،«خامنه ای خمینی دیگر است،ولایتش ولایت حیدر است»،«سبز فقط سبز علی،لعنت به سبز موسوی»،«وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد،ارتش عالم نتواند که جوابم دهد»،این حماسه پرشور را تاریخی کردند.

در این روز همه آمده بودند شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و...
خودشان شعار خلق می کردند، که تمام شعارها در حمایت از رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای و تقویت نظام مقدس اسلامی و اعلام انزجار از فتنه گران بوده است.این مردم آمده بودند، یوم االه دیگری خلق کنند تا در تارک انقلاب اسلامی چون خورشید بدرخشد. این روز برای بدخواهان به همان اندازه آزار دهنده است که برای دوستان انقلاب اسلامی در داخل و سراسر جهان یک هدیه الهی بوده است. حماسه 9دی88،سران فتنه را در بن بست دوگانه قرار داد زیرا از آن روز به یادماندنی تا به امروز دیگر نتوانسته اند مدعی خط امام و نه مدعی مردم باشند، آنها هر دو مسیر را خراب کرده اند.

مدعیان دروغین خط امام با عبور از ولی زمان، از حرکت میلیونی مردم در پیمودن مسیر سخت انقلاب اسلامی باز مانده اند و دیگر نتوانسته اند خودشان را جزو وارثان انقلاب اسلامی بدانند.

حماسه 9دی نشان داد که اگر چه فتنه های صدر اسلام در بعضی مواقع منجر به شکست ظاهری دین داران واقعی شد ولی در فتنه های آخرالزمان، این منافقان و فتنه گران خواهند بود که نابود می شوند و از چشم مردم می افتند، همانگونه که در این فتنه 88 دیدیم آن حماسه ای ماندگار و بزرگ تمام فتنه گران را تا سرحد نابودی پیش برد.

مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.

امروز جمهوری اسلامی ایران تنها کشور جهان است که حکومتش شیعی است و هدف از تشکیل شدن آن زمینه سازی برای بازگشت آخرین ذخیره خداست تا بیاید و جهانیان را به سعادت و کمال انسانی برساند.
وظیفه امروزمان ولایت فقیه را محور حرکات سیاسی و فرهنگی خود قرار دهیم و آسیبها و خطراتی که نظام و انقلاب را تهدید میکند بشناسیم تا بتوانیم در مقابل این توطئه ها و آفات بایستیم.

در پایان جا دارد به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص وظیفه جوانان در قبال انقلاب اشاره کرد که می فرمایند: «امروز، شما جوانان وظیفه دارید انقلاب را با همه وجود، تا اعماق جانتان نفوذ و رسوخ بدهید و مفهوم انقلاب و مبانی فکری آن را از بن دندان درک کنید و برای هنگامی که این ملت بدان احتیاج دارد و در دو صحنه مبارزه می کند آن را در خود ذخیره کنید.

صحنه اول، صحنه ای است که انقلاب را از لحاظ اقتصادی یا نظامی و یا سیاسی تهدید می کند که باید آن ذخیره را برای دفاع از انقلاب و کشورتان - به هر گونه که زمان و موقعیت اقتضا می کند - به کار بندید.
صحنه دوم، صحنه سازندگی است. بهترین سازندگان، سازندگان انقلابیند. بهترین پدیدآورندگان دنیای آباد باغ انقلاب، کسانی هستند که از انقلاب جوشیده اند و انقلاب در جان آنها رسوخ کرده است. شما جوانان باید برای این دو صحنه، خودتان را هر لحظه آماده داشته باشید».
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه