اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بصیرت و ولایت پذیری مردم آتش فتنه 88 را خاموش کرد / دشمنان نظام با نوشتن سناریوهای متفاوت قصد براندازی این نظام را دارند

بصیرت و ولایت پذیری مردم آتش فتنه 88 را خاموش کرد / دشمنان نظام با نوشتن سناریوهای متفاوت قصد براندازی این نظام را دارند
مسول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: اگر هوشیاری و نصحیت های داهیانه مقام معظم رهبری، و همچنین ولایت پذیری مردم نبود به طور قطع نظام به سوی نابودی کشیده می شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری داهی: حمید رضا کاشیان مسول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری داهی  در خصوص حماسه 9 دی ماه گفت: ملت غیور و همیشه در صحنه ایران در نهم دی ماه سال 1388 با حضور به موقع و با بصیرت خود حماسه ای جاودان را در تاریخ انقلاب به ثبت رساندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری داهی: , 9,

وی در ادامه افزود: این حضور فعال و حماسه تاریخی بدون شک نشان از ولایت مداری و دشمن ستیزی امت اسلامی ما دارد که باز هم با این حرکت خود دشمنان انقلاب اسلامی را مایوس کردند.

,

مسول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد سمنان  ادامه داد: همه ما به خوبی می دانیم هوش و بصیرت این ملت بود که آتش فتنه عظیمی که دشمن به راه انداخته بود را خاموش کرد و ملت همیشه در صحنه و پشتیبان ولی فقیه خود نشان دادند که این توطئه ها و برنامه ریزی ها هیچ نتیجه ای به جز واضح تر شدن چهره پلید و بزک کرده آنان و  سر افکندگی برایشان ندارد.

,

حمیدرضا کاشیان تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی لحظه ای از توطئه های خود بر علیه نظام و انقلاب دست بر نمی دارند.دشمنان این نظام با طراحی و نوشتن سناریو های متفاوت و پیچیده به خیال خام خود قصد از بین بردن این انقلاب را دارند.

,

وی افزود: به صراحت می توان گفت اگر هوشیاری و نصحیت های داهیانه مقام معظم رهبری، و همچنین ولایت پذیری مردم نبود به طور قطع نظام به سوی نابودی کشیده می شد.

,

کاشیان همچنین گفت: یکی از مطالبات جدی و شاید هم بر زمین مانده ما از  ریاست محترم قوه قضائیه برخورد قاطع و عملی با سران و عاملان فتنه در کشور است.و مطمئننا همه ملت غیور ایران چنین مطالبه و خواسته ای را از دستگاه قضا دارند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه