اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت الله خاتمی:

عاملان و حامیان فتنه 88 شایستگی هیچ پست و مقامی را ندارند/ آمار بالای ثبت‌نام‌کنندگان در هر انتخابات هشدار‌دهنده است

عاملان و حامیان فتنه 88 شایستگی هیچ پست و مقامی را ندارند/ آمار بالای ثبت‌نام‌کنندگان در هر انتخابات هشدار‌دهنده است
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه فتنه خط قرمز رهبری است و حرکت فتنه‌گران با هدف براندازی نظام صورت گرفته بود، اظهار داشت: آمار بالای ثبت نام کنندگان در هر انتخابات و همچنین حامیان آن‌ها برای ما هشدار‌دهنده و قابل توجه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گوهرشادنیوز، آیت‌الله سید احمد خاتمی ظهر امروز در بزرگداشت حماسه 9‌دی در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی، با تأکید بر اینکه عاملان و حامیان فتنه 88 شایسته هیچ پست و مقامی نیستند، افزود: پیام حماسه 9 دی، برای اعضای شورای نگهبان این است که ذره‌ای برابر فتنه گران کوتاه نیایند.

عضو خبرگان رهبری تصریح نمود: در جایی که حق و باطل مشخص است بی طرفی بی معنا است، کسی که در برابر باطل ساکت است، شیطان لال بوده و در حالیکه امامان همواره مدافع حق بودند.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه فتنه خط قرمز رهبری است و حرکت فتنه‌گران با هدف براندازی نظام صورت گرفته بود، اظهار داشت: آمار بالای ثبت نام کنندگان در هر انتخابات و همچنین حامیان آن‌ها برای ما هشدار‌دهنده و قابل توجه است.

وی با اشاره به اینکه فتنه گران با هدف تحول بنیادین در نظام دست به فتنه زدند، گفت: منکران امام زمان(عج) در اردوگاه فتنه‌گران بودند، به همین جهت مسئولان شورای نگهبان باید با دقت لازم نظر کار تائید صلاحیت ها را پیگیری کنند و بر اساس حق افراد انتخاب کنند.

عضو خبرگان رهبری انحراف از خط ولایت را مصیبت وار دانست و اذعان داشت: فتنه 88 به خاطر عدم همراهی آنهایی که در آغاز با انقلاب و ولایت فقیه بودند اتفاق افتاد. در دوران امام علی(ع) شمر نیز از رزمندگان و همرزمان ایشان بود درحالی که بعدها همین فرد مقابل امام حسین(ع) ایستاده و ایشان را به شهادت رساند.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه در انتخابات پیش رو به افرادی که خارج خط ولایت هستند رأی ندهیم، اظهار داشت: درانتخابات پیش‌رو برخی فتنه‌گران به دنبال اهداف خود هستند و به همین جهت باید بیشتر مراقب باشی و به فرموده امام(ره) نباید این انقلاب به دست نااهلان بیفتد، وما برای خروج از فضای غبارآلود نیازمند هدایت رهبری هستیم.

وی فتنه 88 را غیر قابل تکرار دانست و گفت: با این حال قلدری‌های بعضی همچنان تا زمان اعلام اسامی ادامه خواهد داشت.

عضو خبرگان رهبری تصری نمود:  نباید اجازه دهیم که از نوجوانان و جوانان در جریان انتخابات استفاده ابزاری شود، شناخت اهل بیت و حرکت پشت سر ولایت فقیه شما از رفتن به بیراهه نجات می دهد.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه