اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت ساری:

مراسم 9 دی با عزت و سربلندی در سراسر مازندران برگزار شد

مراسم 9 دی با عزت و سربلندی در سراسر مازندران برگزار شد
امام جمعه موقت ساری گفت: مراسم 9 دی با عزت و سربلندی در سراسر استان برگزار شد و مردم حضوری آگاهانه در این مراسم داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام یوسف یوسف‌پور در خطبه‌های نماز جمعه امروز ساری، اظهار کرد: مشکل جوامع بشری و به‌ویژه اروپا و غرب این است که از خدا فاصله گرفته‌اند، این دوری از خدا را هیچ انسان مومنی نمی‌تواند برتابد و باید این پرده را کنار زد و خدا را دید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با تبریک آغاز سال نو به مسیحیان و هموطنان ارمنی، افزود: اقلیت‌های دینی ایران، یاور انقلاب بوده و در جنگ تحمیلی شهید دادند.

امام جمعه موقت ساری با اعلام اینکه رهبر انقلاب طبق سنوات گذشته در چنین ایامی به خانواده‌های شهدای مسیحی سرکشی می‌کنند، بیان کرد: امسال وقتی ایشان به دیدار خانواده شهید ارمنی رفتند، برادر شهید گفت که نمی‌توانم باور کنم رهبر ایران به خانه راننده تاکسی بیاید که شهید داده است.

یوسف‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان پیرو خط امام (ره)، انقلاب دوم را در تسخیر لانه جاسوسی رقم زدند و سپس راهی جبهه‌ها شده و به شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانشگاهیان سهم عمده در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی دارند.

وی با عنوان اینکه کشف حجاب رضاخانی در راستای غربی کردن ایران اسلامی به تأسی از حکومت لائیک آتاتورک صورت گرفت، اضافه کرد: رضاخان شیفته اقدام آتاتورک شد و کشف حجاب را در دستور کار قرار داد؛ حجاب نقش بسیار تعیین‌کننده در حفظ کیان جامعه و بنیان خانواده دارد، بی‌حجابی از مصادیق بارز فساد است و بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه از بی‌حجابی نشأت می‌گیرد.

امام جمعه موقت ساری در پایان با بیان اینکه از دستگاه‌ها، نهادها، مردم مازندران، ائمه جمعه، رسانه‌ها و ... که در حماسه 9 دی حضور پرشوری داشتند، تشکر می‌کنم، گفت: 9 دی با عزت و سربلندی در سراسر استان برگزار شد و مردم حضوری آگاهانه در این مراسم داشتند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه