اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه فرمهین؛

50 میلیون دلار بودجه آمریکا برای ترویج دموکراسی غرب در ایران/ریشه رکود اقتصادی بی تدبیری مسولان است

50 میلیون دلار بودجه آمریکا برای ترویج دموکراسی غرب در ایران/ریشه رکود اقتصادی بی تدبیری مسولان است
امام جمعه فرمهین گفت: از سال 2007 تا 2016 هر سال در بودجه آمریکا، 50 میلیون دلار، ردیف بودجه برای ترویج دموکراسی غرب در ایران هزینه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فراهان خبر،  حجت الاسلام علی درستکار با اشاره به عوامل عزت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی گفت: اطاعت و بندگی، تقوا و پرهیزکاری، تمسک به قرآن و اهل بیت و  ولایتمداری و بصیرت از عوامل سربلندی و عزت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر،, فراهان خبر،,


وی با بیان منویات رهبری در کنفراس وحدت اسلامی افزود: علما و اندیشمندان اسلام باید برای ایجاد تمدن اسلامی تلاش کنند، ولایت پیامبر(ص) در صدر اسلام، روح زندگی را در فضای مرده آن روز دمید.

درستکار با بیان اشاره مجددانه و مجتهدانه علما در ایجاد تمدن نوین اسلامی گفت: غرب با وجود دست به فناوری دنیا بعد از دو سال در مسیر تمدن ابتر مانده است.

امام جمعه فرمهین با اشاره به بحران اعتقاد در غرب افزود: آرامش و اطمینان در اعتقاد به باور دینی میسر است، مکاتب جدید در دنیای غرب ناشی از تشنگی مردم به معنویت خواهی است.

وی با بیان اینکه دنیا تشنه آرامش است، اظهار کرد: به سردمداران اسلامی که امید آنها به غرب است، اعتمادی نیست، آرامش و صلح دوستی به واسطه حکومت امام زمان(عج) در دنیا برقرار می شود.

درستکار با اشاره به اینکه مردم را باید به اسلام دعوت کرد، توضیح داد: رهبر معظم انقلاب در این راستا، دو نامه به جوانان غرب نوشت تا فطرت پاک آنان را بیدار کند و به سوی توحید و ولایت دعوت کرد.

امام جمعه فرمهین با اشاره به عهد شکنی آمریکا گفت: منطق قرآن می گوید" هیچگاه به دشمن اعتماد نکنید"، رهبری انقلاب هم بارها به عهدشکنی آمریکا اشاره کرد.

وی نکاتی از قانون بودجه آمریکا را اقداماتی ناشایسته علیه ایران دانست و گفت: صحفاتی از قانون بودجه آمریکا مربوط به محدودیت ایران در فضای مجازی است.

درستکار با اشاره به ردیف بودجه کلان آمریکا برای دموکراسی در ایران گفت: از سال 2007 تا 2016 هر سال در بودجه آمریکا، 50 میلیون دلار، ردیف بودجه برای ترویج دموکراسی در ایران هزینه شد.

امام جمعه فرمهین با بررسی اهداف دموکراسی آمریکا در ایران گفت: دموکراسی غرب، عدم حضور مردم در میدان عمل، اسلامی متعصب و بی غیرت برای رواج ابتزال و بی بندو باری است.

وی با اشاره به اسلامی ناب محمدی که در مکتب امام خمینی(ره) تبلور یافت، بیان کرد: در مکتب اسلام، هرجا مظلومی فریاد "یارالمسلمین" سر دهد، مسلمانان به کمک وی می شتابند و ما با این منطق از سوریه، لبنان و فلسطین و سایر مظلومان جهان حمایت می کنیم.

درستکار با اشاره به نامه 205 نفر از نمایندگان مجلس به رییس جمهور گفت: رکود حاکم بر اقتصاد کشور در طی سالیان متمادی بی سابقه است، اقتصاد مقاومتی تنها راه گشای برون رفت از این مشکل است.

امام جمعه فرمهین، 30 درصد از مشکلات اقتصادی را به واسطه تحریم دانست و توضیح داد: مشکلات اقتصادی را به تحریم ها گره نزنیم، ریشه رکود اقتصادی بی تدبیری مسولان است، 70 درصدمشکلات اقتصادی کشور، مشکلات مدیریتی و سیاست های مدیران است و باید تدبیری برای آن کرد.

وی با اشاره به آیات در مورد نفاق گفت: آیه 46 سوره انفال می گوید: «از خدا و رسول، اطاعت کنید، نزاع و اختلاف شما را سست می کند و قدرت و شوکت را از بین می برد».

درستکار خطاب به نامزدهای انتخاباتی فراهان گفت: اختلاف به نفع منطقه نیست، با ایجاد تفرقه و تشدد در منطقه، حس اعتماد عمومی را در مردم از بین نبرید.

امام جمعه فرمهین گفت: عزت مردم را به ثمن بحث نفروشید، مبادا خودخواهی نامزدها به لجات بین آنها بیفزاید، هرقدمی برای عدم انسجام وحدت فراهان، مخالف عزت و سرافرازی مردم است.

وی با اشاره به اینکه برخی از نامزدهای انتخابات به اختلاف و تشدد در فراهان دل خوش کرده اند و در این میدان بدنبال صید آمال خود هستند، افزود: صاحبان عقل و اندیشه باید از گذشته فراهان عبرت بگیرند و با عقل جمعی برای سربلندی فراهان تصمیم بگیرند.

درستکار با اشاره به اینکه انتخابات، میدان مسابقه هوای نفس و مانور نامزدها نیست، گفت:  بعد از اعلام تایید نامزدهای انتخابات، زمان مردانگی کاندیدا است و با یک تصمیم درست به دور از لجاجت، عزت مردم است را به ارمغان آورید.

انتهای پیام/ م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه