اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه کنگاور:

شهادت آیت الله النمر نوید نابودی رژیم جنایتکار آل سعود است

شهادت آیت الله النمر نوید نابودی رژیم جنایتکار آل سعود است
امام جمعه شهرستان کنگاور شهادت آیت الله النمر را به دست رژیم جنایتکار آل سعود را نوید بخش از بین رفتن این حکومت دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  آفتاب کنگاور، حجت الاسلام محمد ایوبی با تسلیت شهادت آیت الله شیخ نمر باقر النمر به دست حکومت وهابی و جنایتکار عربستان سعودی؛ اظهار داشت: بار دیگر یک مصیبت بزرگ برای جهان اسلام به دست رژیمی جنایتکار رقم خورد و در سایه شعار "هیهات من الذلة"پایه های ظلم وجور یک حکومت ظالم سست شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب کنگاور, هیهات من, پایه های ظلم وجور یک حکومت ظالم سست شد.,

 

,

اعدام شیخ النمر هم همانند کاری بود که با آیت الله شیخ فضل الله نوری،آیت الله سعیدی، آیت الله صدر و دیگرعالمان تاریخ بود،چرا که ایشان همانند آن بزرگان در مقابل با استعمار، ظلم و استکبار ایستاده بود.

,

 

,

وی تصریح کرد: شیخ النمر همچون آن عالمان و مبارزان بزرگ؛ استکبار جهانی  آمریکا، ظلم و جور داخلی  که آل سعود جنایتکار است؛ را تحمل نکرد و با افشاگری  های جسورانه خود بسیار سخت آنها را در هم میکوبید.

,

 

,

ایوبی با بیان اینکه عربستان سعودی تحمل ندارد صدای آزادی خواهان و حقیقت گویان را بشنود اظهار داشت: رژیم وهابیت نتوانست در برابر این شیخ والا مقام ایستادگی کند و با متهم کردن و دستگیری ایشان طی دادگاه هایی به دور از عدالت ایشان را به اعدام محکوم کرد و پس از گذشت چند سال در نهایت با قصاوت و جسارت تمام این عالم فرهیخته و نترس را اعدام کرد تا به خیال خودش صدای حقیقت گویان را قطع کند.

,

 

,

وی شهادت آیت الله النمر را نوید نابودی آل سعود دانست و گفت: ریختن خون ایشان به دست یکی از رژیم های جنایتکار حال حاضر جهان آغاز درهم شکستن حکومت است و انشا الله همچون رژیم های ستم شاهی همانند رژیم پهلوی در ایران و حکومت ظالمانه صدام حسین به زودی نابود خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه