اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری:

خون شیخ نمر آل‌سعود را به هلاکت می‌کشاند/ اعدام شیخ نمر اوج انسداد سیاسی رژیم آل‌سعود است

خون شیخ نمر آل‌سعود را به هلاکت می‌کشاند/ اعدام شیخ نمر اوج انسداد سیاسی رژیم آل‌سعود است
مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری گفت:بیداری و آگاهی مسلمانان به همراه وحدت آن‌ها بستری برای نابودی آل‌سعود است و یقینا خون شیخ نمر شعله بیداری اسلامی را فروزان می‌کند که دامن آل‌سعود را می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد راستینه مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری در مصاحبه اختصاصی با جهانبین نیوز اظهار کرد: رژیم آل‎سعود هرچه به ناکامی‌ در اهدافش در منطقه بیشتر نزدیک می‌شود بیشتر دست به عملیات‌های انتحاری زده و جنایت و وحشی‌گری را به وج رسانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز اظهار,

وی با بیان اینکه این جنایت آل‌سعود بعد از فاجعه منا و حمله وحشیانه به مردم یمن نشانه‌های زوال تمرکز آل‌سعود در روال برنامه‌هایش در جامعه دارد تاکید کرد: رژیم آل‌سعود بعد از تشکیل گروه‌های تکویری و حمایت‌های مالی و معنوی از این گروه‌ها در منطقه نه‌تنها موفق نشد بلکه هرورز با افزایش بیداری‌های اسلامی روبه‌رو است.

مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری در ادامه بیان داشت: همین ناکامی‌های رژیم آل‌سعود است که باعث شده این رژیم عزم خود را برای سرکوبی حرکت‌های آزادی‌بخش جزم کند و با ایجاد رعب و وحشت این حرکات را به خیال خود خاموش سازد.

راستینه اعدام شیخ نمر را اوج انسداد سیاسی و بحران مشروعیت سیاسی در عربستان عنوان و ادامه داد: این اقدام نشان از این دارد که رژیم آل‌سعود تصور می‌کند با اعدام نمر می‌تواند آتش تفرقه را میان مسلمانان (شیعه و سنی) روشن کند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از بزرگ‌ترین اهداف عربستان در اقدامات این‌چنینی ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی است اضافه کرد: بدیهی است عربستان از گذشته تا به امروز ابزاری برای اجرای سیاست‌های آمریکا و انگلستان در منطقه بوده و این واقعیتی غیرقابل انکار است.

مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اعدام شیخ نمر بستری برای بیداری واقعی در جهان اسلام (شیعیان و اهل سنت) است.

راستینه بیداری و آگاهی مسلمانان به همراه وحدت آن‌ها را بستری برای نابودی آل‌سعود عنوان و افزود: یقینا خون شیخ نمر شعله بیداری اسلامی را فروزان می‌کند که دامن آل‌سعود را می‌گیرد.
وی با تاکید بر اینکه قطعا اقدامات آل‌سعود وال و نابودی آن‌ها را به همراه دارد بیان داشت: نشانه‌های این زوال از زمان شکل‌گیری گروه‌های تکویری و جنایاتی از سوی آل‌سعود در یمن و منا و همچنین اقدام بی‌شرمانه امروز آن‌ها قابل مشاهده است و این اوج ناتوانی و نامشروع بودن آل‌سعود را نشان می‌دهد.

راستینه ادامه داد: بی‌تردید هرچه عربستان پیش می‌رود شکست سیاست‌های خود را در منطقه بیشتر می‌بیند.

وی یکی از نشانه‌های شکست عربستان را شکست در سوریه دانست و اضافه کرد: گروه‌های تکویری تروریستی عربستان در سوریه هر روز بیشتر ناتوان می‌شوند و حاکمیت دولت سوریه در سراسر این کشور گسترده‌تر می‌شود ازطرفی در عراق چه شیعه و چه سنی به وضوح دریافته‌اند که تنها راه نجات کشورشان حفظ یکپارچگی، ثبات و وحدت است و از همین‌رو سیاست‌های تفرقه‌اندازی آل‌سعود آرام آرام روبه گسست دارد.

مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری با اشاره به جنگ یک‌ساله‌ای که عربستان در یمن به راه انداخته تاکید کرد: در این جنگ عربستان نه‌تنها نتیجه نگرفته بلکه انسجام خود را هم از دست داده و در مقابل مدافعان یمنی تاب مقاومت ندارد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه