logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان:

عربستان با شهادت شیخ نمر باقر النمر، خود را در گردابی سخت قرار داد/ولت مردان عربستان دچار جنون هستند

عربستان با شهادت شیخ نمر باقر النمر، خود را در گردابی سخت قرار داد/ولت مردان عربستان دچار جنون هستند
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان گفت: عربستان با شهادت شیخ نمر، خود را در گردابی سخت قرار داد و رژیم آل سعود با اعدام شیخ نمر راه سقوط خود را هموار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی متین، امروز در گفت‌ وگو با موج رسا, اظهار کرد: اعدام شیخ‌ نمر، نفرت عمومی از حکومت عربستان را برانگیخت و جهان اسلام انتقام شیخ نمر را از رژیم آل‌سعود می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با اشاره به اینکه، اعدام شیخ نمر یقیناً بدون اطلاع آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل نبوده است، خاطر نشان کرد: رفتارهای عربستان مشکلات امنیتی داخلی این کشور را افزایش می‌دهد.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ادامه داد:اعدام شیخ نمر النمر یک نقطه عطف تاریخی است و  شیخ نمر النمر دوستدارانی دارد که در قبال اعدام او سکوت نخواهند کرد.

,

حجت الاسلام متین با اشاره به اینکه، دولت مردان عربستان دچار جنون هستند، افزود: عربستان دارای حکومتی بر پایه خشونت و بغض نسبت به دیگران است.

,

وی با اشاره به اینکه، اعدام شخصیتی مانند شیخ النمر که ابزاری جز سخن گفتن برای پی گیری اهداف سیاسی و دینی خود نداشت، تنها عمق بی‌تدبیری و بی‌مسئولیتی را نشان می‌دهد، افزود: دولت عربستان در حالی‌ که از جریان‌های تروریستی و افراط‌گرایان تکفیری حمایت می‌کند با منتقدان داخلی خود با زبان اعدام و سرکوب سخن می‌گوید و روشن است که نتایج این سیاست عقیم و غیرمسئولانه متوجه عاملان آن شده و دولت عربستان تاوان سختی بابت پی‌گیری این سیاست‌ها خواهد پرداخت.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان بیان کرد: ما به شدت این جنایت هولناک را محکوم مى کنیم و مى دانیم این جنایت انتقام شکست هایى است که آل سعود، در عراق و سوریه و یمن داده است و شهادت این شیخ مبارز شیعه را به پیشگاه امام عصر (عج) و امام خامنه ای تسلیت عرض می نماییم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه