اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استقلال پشت عمران‌زاده درآمد

استقلال پشت عمران‌زاده درآمد
باشگاه استقلال انتظار دارد تا ملوانی‌ها با پذیرفتن مسئولیت خود در ماجرای ورزشگاه تختی انزلی به دنبال توجیه این موضوع نباشند.
[

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از باشگاه استقلال، متاسفانه در ادامه فحاشی‌های ادامه‌دار هواداران فوتبال در ورزشگاه تختی انزلی شاهد آن بودیم که روز جمعه در حالی که دو تیم فوتبال استقلال تهران و ملوان انزلی بازی جوانمردانه‌ای را برگزار کردند، سکوهای ملتهب این ورزشگاه اتفاقات ناشایستی را رقم زدند.

,  , شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در جریان دیدار دو تیم در هفته هفدهم، هواداران منتسب به باشگاه ملوان از زمان گرم کردن بازیکنان استقلال شروع به فحاشی نسبت به برخی بازیکنان آبی پوش، به ویژه حنیف عمران‌زاده و آرش برهانی کردند که این موضوع تا پایان مسابقه نیز ادامه یافت که با تلاش واحد روابط عمومی باشگاه استقلال، تمامی تصاویر این اتفاق زشت نیز ثبت شده است.

,

نکته جالب اما این است که پس از پایان مسابقه و در حالی که انتظار می‌رفت مسئولان ملوان ضمن عذرخواهی از باشگاه استقلال در صدد جبران این حادثه بر آیند، ضمن توجیه عملکرد هواداران خود بازیکنان استقلال را مسئول این اتفاق می‌دانند و مسئولان فدراسیون فوتبال نیز با چشم پوشی از حوادث رخ داده در ورزشگاه تختی انزلی تنها به تهدید بازیکن استقلال مبنی بر محرومیت او بسنده کرده‌اند.

,

باشگاه استقلال ضمن اعلام حمایت از مواضع بازیکنان خود انتظار دارد که فدراسیون با یک دید عقلایی و با توجه به گزارش ناظرین به این موضوع نگاه و قصاوت کند. همچنین امیدواریم باشگاه ملوان مسئولیت این اتفاقات را پذیرفته و به جای ایراد توجیهات عجیب و دور از واقعیت، به دنبال فرهنگ سازی و اصلاح وضعیت ورزشگاه تختی انزلی باشند.

,

 

,

انتهای خبر

,

 

,  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه