اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

14 سال فرصت‌سوزی در فریدونکنار؛

کمربندی جنوبی فریدونکنار با 90 درصد پیشرفت فیزیکی ناتمام است!

کمربندی جنوبی فریدونکنار با 90 درصد پیشرفت فیزیکی ناتمام است!
کمربندی فریدونکنار به یک قصه پرغصه برای مردم این شهر تبدیل شده است، طرحی که پس از گذشت 14 سال همچنان در انتظار تکمیل است و مسئولان بی‌برنامه این شهرستان همچنان بر پیشرفت 90 درصدی این پروژه افتخار می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، کمربندی فریدونکنار به یک قصه پرغصه برای مردم این شهر تبدیل شده است، طرحی که پس از گذشت 14 سال همچنان در انتظار تکمیل است و مسئولان بی‌برنامه این شهرستان همچنان بر پیشرفت 90 درصدی این پروژه افتخار می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

این کمربندی که چهاردهمین سال آغاز احداث خود را نیز پشت سر می‌گذارد با وعده‌های متفاوت و سرخرمن مسئولان مختلف روبه‌رو شده است به طوری که تمامی فرمانداران گذشته این شهرستان بر احداث و تکمیل «به زودی» آن تاکید می‌کردند.

نکته جالب توجه دستور استاندار مازندران برای تکمیل این پروژه تا پایان امسال بود اما بعید به نظر می‌رسد با شرایط کنونی و نحوه فعالیت بر این طرح، زودتر از چند سال آینده به اتمام برسد.

مسئولان استان مازندران و فریدونکنار قطعا می‌دانند که این طرح یک پروژه ملی است و باید منابع کشوری به آن تخصیص پیدا کند اما نه تنها این چنین نشده است بلکه هزینه‌های صورت گرفته در کمربندی جنوبی به تا به این لحظه به نظر می‌رسد به هدر رفته است.

مسئولان ارشد فریدونکنار در مراسم و جلسات مختلف معمولا از برنامه‌ریزی برای تکمیل این پروژه دم می‌زدند اما توانایی لازم برای این کار را نداشتند.

آنچه علی ادیبی فرماندار جدید این شهرستان باید نسبت به آن توجه ویژه‌ای کند این است که مردم فریدونکنار خواستار توسعه و آبادانی این شهرستان هستند و تکمیل این پروژه که جان بسیاری از فریدونکناری‌ها را گرفته و تلفان جانی فراوانی را به همراه داشت یکی از این طرح‌ها برای آبادانی این شهرستان است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه