اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس استان البرز:

مشارکت مردم برای تأمین امنیت کرج ضروری است/ حوزه امنیت اخلاقی و اجتماعی پلیس استان به شدت فعال است

مشارکت مردم برای تأمین امنیت کرج ضروری است/ حوزه امنیت اخلاقی و اجتماعی پلیس استان به شدت فعال است
سردار کامرانی صالح گفت: برای تأمین امنیت اجتماعی و اخلاقی جامعه مهاجرپذیر کرج همکاری و مشارکت مردم ضروری است و پلیس استان البرز مدتها است که با اجرای طرح های امنیت خود به شدت در حال فعالیت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده نیروی انتظامی استان البرز، سردار کامرانی صالح در نشست مطبوعاتی خود با اصحاب رسانه کرج گفت: در طول دو هفته ای که گذشت توفیقات ویژه ای شامل پلیس استان البرز در دستگیری باندهای مجرمانه و اجرای پاکسازی مناطق استان البرز و شهرستانهای آن از بزهکاران شد.


وی در این نشست به دستگیری خورویی با بار یک تن و 298 کیلو و 800 گرم مورفین، تریاک و حشیش و دستگیری 2 نفر، دستگیری عامل بار زدن کامیونی با 110 کیلو تریاک جا ساز شده در بار خیار و دستگیری 2 نفر، دستگیری باند زورگیران در قالب مسافر کش و  مسافر نما در گروه های 2 تا 4 نفره، دستگیری باند 12 نفره در دو گروه باسه مرد و دو زن، دستگیری باند 3 نفره در مهرشهر که با هماهنگی با املاکی در اشتهارد اقدام به فروش زمین میکردند، دستگیری باند 5 نفره در حوزه شهرستان فردیس با جرائمی نظیر سرقت از اماکن خصوصی با 28 فقره سرقت که از این باند حدود 325 میلیون ریال سرقتی کشف و ضبط شد، انهدام و دستگیری باندی که تحت عنوان مأمور، اقدام به سرقت با 3 دستگاه خودروی مدل بالا و اخاذی مینمودند به عنوان عمده فعالیتهای پلیس استان البرز طی دو هفته گذشته اشاره کرد.

فرمانده نیروی انتظامی استان البرز با بیان اینکه هیچکدام از این موفقیتها بدون مشارکت و همراهی مردم امکان پذیر نبود اظهار داشت: بحث امنیت اجتماعی و اخلاقی در استان البرز با وجود گستردگی و تنوع اقوام و وجود مهاجرین از اهمیت بسزایی برخوردار است و همکاری های مردمی را میطلبد.

سردار کامرانی صالح خاطر نشان کرد: در اجرای طرح های امنیت اخلاقی و اجتماعی مردم استان البرز استقبال خوبی انجام داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه