اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر مسئول روزنامه حرف مازندران:

آتش‌کشیدن سفارت عربستان اصل شهادت شیخ نمر را به حاشیه کشاند/ ظریف به جای نشان دادن دندان‌هایش به دوربین و خبرنگاران از اقتدار ایرانی دفاع کند

آتش‌کشیدن سفارت عربستان اصل شهادت شیخ نمر را به حاشیه کشاند/ ظریف به جای نشان دادن دندان‌هایش به دوربین و خبرنگاران از اقتدار ایرانی دفاع کند
مدیر مسئول روزنامه حرف مازندران با اشاره به اینکه آتش‌کشیدن سفارت عربستان اصل شهادت شیخ نمر را به حاشیه کشاند، گفت: ظریف به جای نشان دادن دندان‌هایش به دوربین و خبرنگاران از اقتدار ایرانی دفاع کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، شکرالله رضازاده شرمه در گفت‌و‌گوی آنلاین تلگرامی با کانال بصیرنیوز، اظهار کرد: مهم‌ترین ویژگی شیخ نمر این بود که او ظلم‌پذیر نبود و مکرر بر عدم عدالت‌پیشگی آل‌سعود تاکید می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین هدف آل‌سعود از این اعدام پیامی بود که می‌خواست به ایران بدهد، خاطرنشان کرد: دستگاه سیاسی آل‌سعود با شکست‌های پی‌در‌پی در یمن و سوریه مواجه شده است و این اعدام، پیامی ضدیت به جهان شیعه بود که یک اشتباه استراتژیک است.

مدیر مسئول روزنامه حرف مازندران با بیان اینکه حمله به سفارتخانه عربستان در تهران تائیدشدنی نیست، گفت: اشغال سفارت جاسوسی آمریکا که حضرت امام نیز تائید فرمودند با این اشغال تفاوت‌های زیادی دارد.

رضازاده افزود: در این مقطع کشور به آتش‌ کشیدن سفارت عربستان فضا را در اختیار گروه‌های مخالف ایران قرار داد و اصل موضوع اعدام شیخ نمر را به حاشیه کشاند.

وی با اشاره به اینکه عربستان با این حرکت، بهانه‌ای برای افراطی خواندن شیعه پیدا کرد، یادآور شد: مقایسه حادثه منا با اعدام آیت‌الله نمر متفاوت است و در طول و عرض هم نیست، رهبری به فاجعه منا واکنش تندی نشان دادند.

سرپرست سابق روزنامه کیهان در مازندران، گفت: اعتراضات خیابانی در خصوص نمر باید اتفاق می‌افتاد و اگر اینطور نمی‌شد صحنه خالی از تفکر شیعه می‌شد.

رضازاده قطع ارتباط عربستان را دیپلماسی ضعیف ظریف و مشاورانش دانست و تصریح کرد: گره‌زدن تمامی مسائل به مذاکره با آمریکا، دست دادن با اوباما و پیاده‌روی با کری موجب می‌شود از بسیاری از موضوعات غافل شویم.

وی افزود: آمریکای لاتین حیات خلوت آمریکا بود و ما آن را شکاندیم اما دولت جدید از آن نتوانست استفاده کند.

مدیر مسئول روزنامه حرف مازندران با بیان اینکه ظریف به جای نشان دادن دندان‌هایش به دوربین و خبرنگاران از اقتدار ایرانی دفاع کند، گفت: قهرمان دیپلماسی کسی است که از منافع ملی کشورش دفاع کند.

رضازاده با اشاره به اینکه آتش‌سوزی سفارت عربستان از پیش برنامه‌ریزی نشده بود و دروغ رسانه‌های اصلاحات است، خاطرنشان کرد: با قطع ارتباط با کشورها اتفاقی برای جمهوری اسلامی ایران رخ نمی‌دهد و آنها ضرر می‌کنند.

وی افزود: با اعلام یکی از مقام‌های عالی‌رتبه جهانی، عربستان با عدم روابط با ایران حدود 100 میلیارد دلار ضرر می‌کند.

دبیر اجرایی همیاران انقلاب اسلامی استان مازندران اظهار کرد: اگر دستگاه دیپلماسی تحلیل درستی بر وقایع منطقه داشت بسیاری از این قطع ارتباط‌ها صورت نمی‌پذیرفت.

وی در پایان با اشاره به اینکه این حادثه در انتخابات آینده تاثیرگذار نیست، گفت: شاید بتواند نوع مواضع سیاسیون بر نظر مردم تاثیر بگذارد اما نقش مستقیم بر انتخابات ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه