اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حجت الاسلام آقا تهرانی:

ملت ایران اسلامی در حماسه 9 دی نشان دادند که پشتیبان ولایت فقیه هستند

ملت ایران اسلامی در حماسه 9 دی نشان دادند که پشتیبان ولایت فقیه هستند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ملت ایران اسلامی در حماسه 9 دی نشان دادند که ما پشتیبان ولایت فقیه هستیم و فتنه فتنه گران را خاموش کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام "مرتضی آقا تهرانی" در نخستین یادواره شهدای بسیجی مهندسین بروجرد که در حسینیه ثارالله سپاه برگزار شد افزود: بسیاری از موحدین عالم خداپرست هستند و همه موجودات تکیه بر خدا دارند و خدا را مالک واقعی می دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,

وی با اشاره به این که سیاست باید با دیانت همراه باشد گفت: شهادت شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان عبادت است و همچنین به شهادت رسیدن شهدا،جانبازی جانبازان و اسرا نیز هر کدام نوعی عبادت محسوب می شوند که همه این موارد در سایه کار و نیت درست امکان پذیر است.
حجت الاسلام آقا تهرانی اظهار داشت: برخی آمریکا را کدخدا می پندارند که این کفر است .
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هر ولایتی که به خدا منتهی نشود ، طاغوت است و مقام ولایت باید متصل به ولایت الهی باشد.
به گفته وی در نظام جمهوری اسلامی ایران 80 مجتهد مجلسی را با عنوان مجلس خبرگان تشکیل می دهند و در این حوزه فعالیت دارند.
وی با بیان همه چیز با میزان سنجیده می شود افزود: انقلاب نیز با ولایت فقیه سنجیده می شود .
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع فتنه تصریح کرد: فتنه همیشه بوده است و در زمان های مختلف و دوران گذشته تا به حال فتنه های مختلفی رخ داده است.
وی اضافه کرد: باید زودتر از زمان رسیدن فتنه آمادگی ایجاد شود چرا که ممکن است در زمان بروز فتنه فرصت نباشد.                                                                                                                           
حجت الاسلام آقا تهرانی اظهار داشت: ملت ایران اسلامی در حماسه 9 دی نشان دادند که ما پشتیبان ولایت فقیه هستیم و اجازه به اجرای فتنه و فتنه گران را نخواهیم داد.
به گفته وی بسیج باید همیشه اول باشد و مراقب باشند که با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و آگاهی اجازه اجرای برنامه ها به دشمنان داده نشود.
نماینده مردم تهران افزود:حالا برخی شورایی کردن رهبری را زمزمه می کنند که نباید اجازه داد این افراد چنین فکری را داشته باشند.
وی با اشاره به شهادت شیخ نمر و فعالیت های انجام شده توسط زکزاکی افزود: شیخ زکزاکی در روز اربعین جمعیت چند میلیونی را پیاده به سوی پرچم امام حسین(ع) راهی می کنند و همچنین شیخ نمر برای اهداف خود تلاش های زیادی انجام دادند که سرانجام توسط آل سعود به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/          

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه