logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اعلام انزجار مردم دماوند از جنایت آل سعود در به شهادت رساندن شهید شیخ نمر+فیلم و تصاویر

اعلام انزجار مردم دماوند از جنایت آل سعود در به شهادت رساندن شهید شیخ نمر+فیلم و تصاویر
مردم شهرستان دماوند، همزمان با مردم سراسر کشور در محکومیت جنایات آل سعود و اعدام رهبر برجستۀ شیعیان عربستان آیت الله شیخ نمر باقر النمر به دستان ناپاک رژیم منفور آل سعود راهپیمایی و اعلام انزجار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری تارود، مردم  شهرستان دماوند  امروز پس از اقامه نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با مشت‌های گره کرده خود و سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ آمریکا» و «مرگ بر آل سعود کافر» جنایات آل سعود و اعدام رهبر برجستۀ شیعیان عربستان آیت الله شیخ نمر به دستان ناپاک رژیم منفور آل سعود محکوم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری تارود, ، مردم  شهرستان دماوند  امروز پس از اقامه نماز عبادی و سیاسی جمعه این هفته با مشت‌های گره کرده خود و سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ آمریکا» و «مرگ بر آل سعود کافر» جنایات آل سعود و اعدام رهبر برجستۀ شیعیان عربستان آیت الله شیخ نمر به دستان ناپاک رژیم منفور آل سعود محکوم کردند.,

«شیخ نِمِر، شهید راه دین شد/خون به دلِ تمام مسلمین شد»،‌ «نمی‌شود پاک زلوح گردون/جنایت آل سعود مَلعون»، «شیخ نِمِر فدایی قرآن است/شهید دین، زنده و جاودان است»،‌ «آل سعود، محکوم بر شکست است/فریاد ما، فریاد حق‌پرست است»، «فریاد این اُمت غرق خروش/خون شهید نِمِر، نیفتد از جوش»، «وهابی مَلعون کُند جنایت/اسرائیل از او کُند حمایت»، «شیخ نِمِر پیرو دین و قرآن/کشته شده به دست نامسلمان»، «شیخ نِمِر ، رهرو عترت بُوَد/شهید جاوید ولایت بُوَد» و «خون شهید نِمِر همیشه جوشد/حسین، حسین از حنجرش خروشد» از جمله شعارهای این راهپیمایی بود. 

,

در قطعنامه اعتراض آمیز مردم شهرستان دماوند آمده است: رژیم مستبد آل سعود در اقدامی تلافی جویانه و مغرضانه و فرار از ناکامی‌های متعدد حکومت متزلزل و دست نشاندهٔ خود در داخل (به ویژه در امر برگزاری مناسک حج و فاجعه‌های متعدد مسجد الحرام و منا) و خوش خدمتی به اربابان خود یعنی امریکا و رژیم غاصب صهیونیستی و مقابله با امواج بیداری اسلامی در عراق، سوریه، یمن، بحرین، و سایر بلاد اسلامی و سرپوش نهادن بر روی شکست‌های پی در پی و متفتضحانهٔ ارتش خود از جبههٔ مقاومت اسلامی در منطقه به ویژه در یمن و سوریه، دست به این اقدام هولناک و ضد بشری اعدام عالمی متقی و مظلوم زده تا بتواند با ایجاد اختلاف بین صفوف مسلمین و فرق اسلامی، از ناکامی‌های خود فرار کرده و برای حکومت شاهزادگان مستبد و مست و نابخرد خود وجاهتی درست کند.

,

این قطعنامه در پایان تاکید می‌کند:‌ به درستی که هیچ گاه بغض تاریخی و خشم انقلابی ایران اسلامی از اقدامات ددمنشانه و غیرمسئولانه حکومت وهابی، دیکتاتور و دست نشاندۀسعودی در برخورد با زوار و حاجیان مظلوم بیت الله الحرام و خاطرات سیاه و تلخ ملت ایران از این رژیم کودک کش منحوس، مسئله‌ای نیست که به راحتی از حافظه تاریخی کشور پاک شود. در پایان این اطلاعیه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن دعوت از ملت بصیر و شجاع به منظور حضور گسترده و انقلابی در تظاهرات محکومیت روز جمعه، از دولت محترم و دستگاه دیپلماسی کشور نیز می‌خواهد تا با به کارگیری از تمام ظرفیت‌های داخلی و خارجی خود نسبت به این جنایت هولناک و اقدامات خصمانهٔ اخیر رژیم سعودی پاسخی صریح و قاطع دهند.

,

برای مشاهده فیلم کلیک اینجا را کلیک کنید

, برای مشاهده فیلم کلیک اینجا را کلیک کنید,

, , , , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه