اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حاشیه نگاری خبرنگار دانا از مراسم ختم برادر سرلشکر رحیم صفوی؛

شمخانی: درباره نقض برجام تصمیم گیری می کنیم/ جزایری: لزومی ندارد برد موشک های خود را اعلام کنیم/ اشتری: دادستانی در حال رسیدگی به پرونده تعرض به سفارت عربستان است

شمخانی: درباره نقض برجام تصمیم گیری می کنیم/ جزایری: لزومی ندارد برد موشک های خود را اعلام کنیم/ اشتری: دادستانی در حال رسیدگی به پرونده تعرض به سفارت عربستان است
مراسم ختم سید مرتضی صفوی برادر سردار سرلشکر رحیم صفوی با حضور مقامات کشوری و لشکری در مسجد نور تهران برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم ختم سید مرتضی صفوی برادر سردار سرلشکر رحیم صفوی با حضور مقامات کشوری و لشکری در مسجد نور تهران برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, .,

از جمله مقامات کشوری و لشکری حاضر در این مراسم می‌توان به سردار سرلشکر عزیز جعفری ، سرلشکر محسن رضایی، سردار احمدی مقدم، سردار سلامی، سردار رضا دهقان، محمد باقر قالیباف، رستم قاسمی ، اسماعیل کوثری،منوچهر متکی، علی شمخانی، حجت الاسلام ناطق نوری، حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، سردار حاجی زاده، سردار ساجدی نیا، حجت الاسلام علوی ، سرلشکر رشید، سردار سلامی، سردار حجازی، سرلشکر باقری، سردار اشتری، سردار جزایری، محمود احمدی نژاد، کواکبیان، حجت الاسلام حسینیان، جاسبی، جلالی، عارف، مرتضی طلایی، هاشمی استاندار تهران،‌ مرتضی تمدن، محسن رهامی، جواد اطاعت، حمید رسایی، سردار رادان،‌ محمد رویانیان و قاضی سراج اشاره کرد.

,

لزومی ندارد بُرد موشک‌های خودمان را اعلام کنیم

, لزومی ندارد بُرد موشک‌های خودمان را اعلام کنیم,

به گزارش خبرنگار دانا؛ سردار مسعود جزایری در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه یکی از سایت‌های غربی اعلام کرده است که بُرد موشک‌های ایران ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر است؛ نظر شما در این باره چیست، اظهار داشت: هیچ لزومی ندارد که جمهوری اسلامی ایران در شرایط امروز بُرد موشک‌های خود را اعلام کند.

, دانا,

وی ادامه داد: هر گونه گمانه‌زنی در این زمینه مربوط به دستگاهی است که آن را اعلام کرده و مورد تایید ما نیست.

,

جزایری در خصوص حمله عربستان به سفارت ایران در صنعا گفت: جمهوری اسلامی ایران در شرایط امروز فکر می‌کند باید تلاش اصلی خود را مبتنی بر ایجاد آرامش در منطقه قرار دهد.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: این‌گونه خطاها و بازی‌های مضحک را جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه برنمی‌تابد.

,

قطعا در مورد کارهایی که نقض برجام باشد، تصمیم‌گیری می‌کنیم/ ما در چارچوب اهداف دفاعی خود مشغول حفظ قدرت بازدارندگیمان هستیم

, قطعا در مورد کارهایی که نقض برجام باشد، تصمیم, ‌, ‌, گیری می, ‌, ‌, کنیم/, ما در چارچوب اهداف دفاعی خود مشغول حفظ قدرت بازدارندگیمان هستیم,

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در حاشیه این مراسم، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یکی از مقامات آمریکایی اعلام کرده در فرصت مناسب پاسخ آزمایش های موشکی ایران را خواهیم داد و واکنش شما به این سخنان چیست؟ اظهارکرد: ما در چارچوب اهداف دفاعی خود مشغول حفظ قدرت بازدارندگیمان هستیم و اینکه دیگران چه می گویند اهمیتی ندارد.

,

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا اقدامات اخیر آمریکایی‌ها در کنگره نقض برجام محسوب می شود و دولت قرار است چه تصمیمی در رابطه با آن بگیرد؟ گفت: هر کاری که نقض برجام باشد و به مرحله عمل برسد، قطعاً در مورد آن تصمیم می گیریم.

,

دادستانی درحال رسیدگی به پرونده عوامل تعرض به سفارت عربستان است

, دادستانی درحال رسیدگی به پرونده عوامل تعرض به سفارت عربستان است,

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی هم در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت بازداشت‌شدگان حادثه تعرض به سفارت عربستان، گفت: ما کار خود را انجام داده‌ایم و هم‌اکنون دادستانی به وضعیت آنها رسیدگی می‌کند. 

, . ,

وی افزود: دادستانی هم‌اکنون به عوامل این حادثه رسیدگی می‌کند و پس از جمع‌بندی نتیجه آن را اعلام می‌کند.

, .,

 

,

انتهای پیام/نج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه