logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نشست تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین اداره کل میراث فرهنگی و کمیته امداد سیستان و بلوچستان

با استفاده از ظرفیت های مشترک قدم های مثبتی برای رفع بیکاری مددجویان برداشته می شود / تا کنون 900 مددجو در حوزه صنایع دستی آموزش دیدند

با استفاده از ظرفیت های مشترک قدم های مثبتی برای رفع بیکاری مددجویان برداشته می شود / تا کنون 900 مددجو در حوزه صنایع دستی آموزش دیدند
روز گذشته تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین اداره کل میراث فرهنگی و کمیته امداد حضرت امام(ره) استان با حضور مدیران این دو دستگاه دولتی امضا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اوشیدا، ظهر روز گذشته 19 دی ماه آیین امضاء تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین اداره کل میراث فرهنگی و کمیته امداد حضرت امام(ره) استان با حضور مشتاق گوهری مدیر کل میراث فرهنگی ، اصلی شهرکی مدیر کل و تعدادی از معاونین و کارشناسان این دو دستگاه اداری در سالن اجتماعات موزه منطقه ای برگزار گردید.

محمدرضا سندگل کارشناس ارشد اداره کل میراث استان هدف از انعقاد این تفاهم نامه را در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری هم افزایی و همدلی بیشتر بین دولت و ملت به ویژه حوزه اقتصاد مقاومتی همچنین تشریک مساعی و مشارکت ادارات و ارگانهای مختلف جهت پیشبرد اهداف دولت در زمینه اشتغال و کار آفرینی خانواده ها به خصوص قشر محروم جامعه اعلام نمود.

در ابتدای این نشست اصلی شهرکی مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت ها و زمینه های مشترک کاری از زحمات صورت پذیرفته قدردانی نمود،وی این اقدام را فتح بابی برای همکاری های بیشتر این دو مجموعه در عرصه های گوناگون اعلام نمود.

مدیر کل کمیته امداد استان آمار مددجویان آموزش دیده در حوزه صنایع دستی را در سال جاری۹۰۰ نفراعلام نمود و اذعان داشت: می توان با برنامه ریزی های بیشتر در زمینه کار آفرینی – آموزش – بازاریابی امکان برخورداری مددجویان بیشتری را در استان از ظرفیت صنایع دستی استان برخوردار نمود و همچنین موجبات معرفی هنر های سنتی و فرهنگ منطقه را نیز فراهم نمود.

کامبیز مشتاق گوهری نیز مشارکت با کمیته امداد را در راستای بحث اقتصاد مقاومتی اعلام نمود و اظهار داشت: با توجه به حجم پایین اعتبارات دولتی با راهکار انجام امور با همکاری سایر ارگانها و بخش خصوصی می توان بخش زیادی از مطالبات مردم را پاسخ داد.

مدیر کل میراث فرهنگی تاکید نمود: با استفاده از ظرفیت های مشترک در حوزه آموزش، بازاریابی و حضور در نمایشگاه عرضه اقلام صنایع دستی امیدواریم با این دست همکاریها در حوزه اشتغال زایی قدم های مثبتی را برای رفع بیکاری مددجو برداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


همچنین به پیشنهاد اصلی شهرکی مدیر کل کمیته امداد قرار شد متمم این تفاهم نامه در قالب برنامه های تور گردانی و رونق گردشگری روستایی و عشایری نیز زمینه اقدامات و همکاریهای مشترک آینده فراهم گردد.

در پایان نشست تفاهم نامه همکاریهای مشترک به امضاء مدیران کل میراث فرهنگی و کمیته امداد رسید و بعنوان سومین تفاهم نامه از سری همکاری های مشارکتی اداره کل میراث فرهنگی با ارگانها و نهادی دولتی مبادله گردید.

,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه