logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

شهردار بانه :

امسال 250 هزار متر مربع از خیابان ها و معابر بانه آسفالت شده است

امسال 250 هزار متر مربع از خیابان ها و معابر بانه آسفالت شده است
شهردار بانه، از آسفالت 250 هزار متر مربع از خیابانها و معابر این شهر طی چند ماه گذشته در سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بابک رستم پور، صبح امروز 20 دیماه در گفت و گو با خبرنگار آرباباخبر، در این خصوص اظهار داشت: شهرداری بانه در فصل کاری امسال طی چند ماه  گذشته در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان بانه ای از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است و  ارائه خدمات با کیفیت‌تری به مردم این شهر از مهمترین سیاست های کاری ما در شهرداری بانه بوده و می باشد.

وی افزود: ما امسال توانستیم حدود 250 هزار متر مکعب از خیابان ها و معابر اصلی شهر بانه را که نیازمند آسفالت بودند با اجرای نهضت آسفالت این مهم را محقق کنیم.

رستم پور خاطرنشان کرد، حجم و کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در این حوزه  نسبت به مدت مشابه در چند  سال گذشته رشد محسوسی داشته بطوریکه در 10 سال گذشته این حجم از آسفالت در بانه بی سابقه بوده است.

شهردار بانه ابراز داشت: زیبا سازی مبلمان شهری و افزایش سرانه فضای سبز به میانگین فضاهای سبز این شهر از جمله اساسی‌ترین اولویت‌های شهرداری بانه در سال جاری و سال های آینده است چرا که با رشد شهر بانه در چند سال گذشته این مهم مورد کم مهری و یک سری غفلت ها واقع شده که امیدواریم با همیاری نهادها و خود مردم در این حوزه نیز موفق عمل کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه بانه شهری توریستی است و احداث پارک‌ها و فضاهای سبز ضروری است تصریح کرد: احیا و احداث فضای سبز نیز که امسال به جد در دستور کار شهردار بانه قرار گرفته بود از جمله اقدامات این دستگاه خدمات رسان در این راستا می باشد  که در فاز نخست 30 درصد این مطالعات اجرایی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر،,
,
,
,
,
,
,
,
,

رستم پور گفت: بر این اساس تاکنون در حدود 20 هزار مترمربع فضای سبز احداث شده و 15 هزار مترمربع احیا فضای سبز انجام شده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه