اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اقتصاد مقاومتی واکنشی به تحریم ها و راه اصلی رسیدن به خودکفایی و حفظ استقلال اقتصادی است

اقتصاد مقاومتی واکنشی به تحریم ها و راه اصلی رسیدن به خودکفایی و حفظ استقلال اقتصادی است
اقتصاد مقاومتی در واقع واکنشی به تحریم‌ها است که در سال‌های اخیر علیه فضای اقتصاد کشور وضع شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا: امروزه تمام کسانی که با مسائل اقتصادی در ارتباط هستند، می دانند که اقتصاد کشور با چالش‌های عدیده‌ای دست به گریبان است که ناشی از عوامل مختلفی بوده و لازم است برای گذر از آن نسبت به شناسایی عوامل ایجادکننده آنها و اتخاذ تدابیر لازم به منظور مرتفع کردن موانع و مشکلات در مقاطع زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اقدام شود.
بی‌تردید یکی از اصلی‌ترین ریشه‌های ایجاد بحران اقتصادی در هر کشور عدم به‌کارگیری ظرفیت‌های بالقوه موجود است و قدر مسلم اینکه اهتمام در استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در کنار رعایت سایر مولفه‌های اقتصادی از الزامات دسترسی به استقلال و خودکفایی در حوزه اقتصاد محسوب می‌‌شود، موضوعی که به نظر می‌رسد در سال‌های اخیر در اقتصاد ما مغفول مانده است.
آثار و تبعات منفی وابستگی اقتصاد به نفت، امروز که تحریم‌ها منابع مالی ناشی از درآمدهای نفتی را نشانه رفته‌اند، نمود پیدا می‌کند و موضوع اقتصاد مقاومتی در صدر موضوعات اقتصادی کشور قرار می‌گیرد.
اقتصاد مقاومتی در واقع واکنشی به تحریم‌ها است که در سال‌های اخیر علیه فضای اقتصاد کشور وضع شده‌اند. در این الگوی اقتصادی تکیه بر تمام ظرفیت‌های موجود از جمله آحاد جامعه، بهره‌وری، کارآیی، خلاقیت، تولیدات داخلی، الگوی مصرف و ... در دستور کار قرار می‌گیرد که راه اصلی رسیدن به خودکفایی و حفظ استقلال اقتصادی است.
این تصور که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی کشور را به سمت اقتصاد بسته و محصور سوق می‌دهد تلقی درستی از تعریف اقتصاد مقاومتی نیست، چرا که اگر چنین باشد اهداف اقتصادی که در تعامل با اقتصاد منطقه و جهان شکل می‌گیرند، محقق نخواهند شد.
یکی از امکانات مقابله ما با حرکات دشمن، نیروی انسانی جوان و آموزش دیده است؛ در اقتصاد مقاومتی باید از این نیرو به عنوان یک فرصت استفاده کرد که خوشبختانه کشور مملو از این جوانان انقلابی است. اکنون در شرایطی هستیم که باید مدیریت را در عرصه عملیاتی جامعه مورد استفاده قرار دهیم و از ظرفیت‌های موجود کمک بگیریم. یکی از پاشنه آشیل های سیاست های اقتصاد مقاومتی این است که متأسفانه برخی افراد به این سیاست‌ها به صورت سطحی می نگرند و گام های بعدی این سیاست‌ها را مورد توجه قرار نمی دهند. روشی که برای مشکلات اقتصاد مقاومتی باید دنبال شود، مدیریت جهادی می باشد، که این امر نیازمند افرادی با انگیزه و با قدرت تفکر بالاست. در واقع اگر جوانان وارد رقابت های سالم اقتصادی شوند، آنگاه اهداف اقتصاد مقاومتی به راحتی، تحقق می یابد.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا:,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه