اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهردار فیض آباد:

13 میلیارد تومان مطالبات شهرداری فیض آباد از ادارات دولتی و شهروندان / فرصت 10 روزه به مردم برای پرداخت اصل بدهی ها

13 میلیارد تومان مطالبات شهرداری فیض آباد از ادارات دولتی و شهروندان / فرصت 10 روزه به مردم برای پرداخت اصل بدهی ها
شهردار فیض آباد با اشاره به اینکه مطالبات شهرداری از ادارات دولتی و شهروندان بالغ بر 13 میلیارد تومان است، تصریح کرد: شهروندانی که از 12 تا 22 بهمن بدهی خود را به شهرداری پرداخت کنند تمام جریمه های آنها بخشیده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، محمدرضا پژوهیده در جلسه شورای اداری به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی و افق پیش روی شهرداری فیض آباد در 5 سال آینده پرداخت و اظهار کرد: شهرداری شهر فیض آباد با قدمت بیش از 60 سال هنوز درجه 6 است که باید علل و عوامل این عقب ماندگی بررسی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

وی افزود: فضاهای موجود شهرداری، فضاهای عمومی شهری، امکانات و ماشین آلات شهرداری، کارگران خدماتی و فضای سبز که جمعا 28 نفر هستند به هیچ عنوان تکافوی سرویس دهی به شهر 18 هزار نفره فیض آباد را نمی دهد.
این مقام مسئول اضافه کرد: در برنامه ای که در افق 5 ساله ترسیم شده اصول مهم اشتغالزایی و رونق اقتصادی شهر فیض آباد در سرلوحه کار قرار گرفته و طراحی و احداث مجموعه های تفریحی ورزشی، مجتمع بزرگ پسته، فرهنگسراها، مجموعه های تجارتی اقامتی و مجموعه های بزرگ آبی در نظر گرفته شده است.
پژوهیده با اشاره به اینکه در شهرداری فیض آباد ماهیانه بالغ بر 200 میلیون تومان صرف هزینه های جاری اعم از حقوق پرسنل، استهلاک ماشین آلات، سوخت و... می شود اظهار کرد: درآمدهای شهرداری فیض آباد از محل صدور پروانه بیشتر از 30 میلیون تومان نیست و این در حالی است که شهرداری بالغ بر 1 میلیارد تومان بدهی دارد.
وی با بیان اینکه مطالبات شهرداری فیض آباد از ادارات دولتی حدود 5 میلیارد تومان است، گفت: روسای ادارات پول مردم شهر فیض آباد را از ادارات کل استان بگیرند تا شهرداری بتواند زیر پای مردم شهر را آسفالت کند.
وی مطالبات شهرداری از شهروندان را حدود 8 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: با مصوبه شورای اسلامی شهر افرادی که از 12 تا 22 بهمن بدهی خود را پرداخت کنند تمام جرائم آنها بخشیده می شود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه