اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با حضور دکتر عبداله زاده

دانشکده پرستاری فصل نوین تحول علمی طبس/ خیرین و مسئولان طبس مصمم در ارتقاء علمی طبس + تصاویر

دانشکده پرستاری فصل نوین تحول علمی طبس/ خیرین و مسئولان طبس مصمم در ارتقاء علمی طبس + تصاویر
محمدعلی عبداله زاده گفت: دانشکده پرستاری طبس از سال آینده راه‌اندازی شده و دانشجو می‌پذیرد و مجوز راه‌اندازی واحد خواهران دانشگاه علمی کاربردی و نیز دانشکده فنی، مهندسی طبس صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خاورستان ، محمدعلی عبداله زاده در نشست مشترک مدیران، شورای اسلامی شهر و خیرین طبس بر اقدام سریع در آماده سازی بسترهای راه اندازی و جذب دانشجوی دانشکده پرستاری و مامایی دولتی طبس تاکید کرد و گفت: دانشکده پرستاری طبس از سال آینده راه‌اندازی شده و دانشجو می‌پذیرد و مجوز راه‌اندازی واحد خواهران دانشگاه علمی کاربردی و نیز دانشکده فنی، مهندسی طبس صادر شده است؛ ضمن اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس به سمت تأسیس رشته‌های دکترای تخصصی پیش می‌رود و دانشگاه پیام نور طبس نیز بزودی به مرکز ارتقا می‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان ,

نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال هدف‌گذاری برای تحصیل 10 هزار دانشجو در طبس هستیم، خاطرنشان کرد: در زمینه‌ی بهداشت و درمان مبلغ 35 میلیارد ریال برای تکمیل احداث و تجهیز بیمارستان یکصد تختخوابی طبس در بودجه 93 پیش‌بینی شده است و علاوه بر این احداث پلی‌کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی در طبس هم که موجب جذب پزشک متخصص و امکانات درمانی می‌شود، در حال پیگیری است.
حجت الاسلام مهاجریان مقدم- امام جمعه در ادامه جلسه ضمن مهم دانستن توسعه علم و دانش که ثمرات آن توسعه کشور و شهرستان است افزود: تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی در طبس بسیار اهمیت دارد و ان شاء الله با همت مسئولین و مردم راه اندازی شود.
احمد طالبیان مقدم- معاون استاندار و فرماندار طبس نیز در این جلسه ضمن تقدیر از دستندرکاران پیگیری تاسیس دانشکده پرستاری طبس، افزود: به منظور راه اندازی و تاسیس دانشکده پرستاری و مامایی طبس 50 هکتار زمین پیش بینی کردیم و لازم است خیرین نیز آنچه در توان دارند جهت تحقق این مهم اختصاص دهند .
رئیس شورای اسلامی شهر طبس در ادامه جلسه ضمن ارائه گزارشی از روند امور اجرایی و پیگیری های انجام گرفته گفت: حساب سیبا نزد بانک ملی طبس به شماره 0109653894000 جهت اخذ کمک های مردمی و همیاری نیکوکاران اعلام می شود که امیدواریم همشهریان علم دوست نیز مساعدت نمایند.
علیرضا عبدالرحیمی ضمن تقدیر از تلاش محمود فخاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی شهر طبس به خاطر پیگیری های مجدانه در راستای تاسیس دانشکده پرستاری، از صاحبان صنایع، معادن و خیرین حاضر در جلسه خواست تا در اجرای این طرح علمی، آموزشی مساعدت نمایند.
گفتنی است علی اشرفیان شهردار طبس در این جلسه بعنوان اولین خیر مبلغ 1 میلیون تومان از حساب شخصی خود قول مساعد داد و با هماهنگی شورای اسلامی شهر طبس مقرر شد مبلغ 150 میلیون تومان از اعتبارات حوزه مدیریت شهری سرمایه گذاری شود.
محمدباشی سنگکی نیز دومین خیری بود که با اهداء 30 میلیون تومان بر این امر خیر همت نمود و امام جمعه، فرماندار و نماینده طبس نیز از حساب شخصی خود هر کدام مبلغ 500 هزار تومان اهدا نمودند.
عقیلی و سعیدی پیمانکاران معادن سنگ حوزه پروده طبس نیز با اعطای 15 میلیون تومان نام خود را در دفتر خیرین موسس دانشکده پرستاری ثبت کردند و شرکت آروین نوین نیز مبلغ 2 میلیون تومان اهدا کرد.
آقایان رضا بیطرف ثانی، دکتر کیانی، مصطفی عبداللهی، محمود قربانی، امان الله صولتی، احمد رفیعی و اعضای شورای اسلامی شهر طبس نیز در زمینه کمک های مالی اعلام آمادگی کردند.
گفتنی است نماینده مردم طبس بعد از این جلسه در نشست مشترک با اعضای شورای اسلامی شهر در خصوص مسایل مختلف بحث و تبادل نظر کرد و برای ادامه حرکت روبه رشد شهرستان طبس راهکارهایی ارائه و در زمینه اجرای مشترک آن با مدیران محلی و استانی اعلام آمادگی نمود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه