اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل بیمه روستایی، کشاورزی و عشایری مازندران مطرح کرد

پوشش 1300 نفری بیمه روستایی در بابلسر/ توسعه فرهنگ بیمه، همدلی مسئولان را می‌طلبد

پوشش 1300 نفری بیمه روستایی در بابلسر/ توسعه فرهنگ بیمه، همدلی مسئولان را می‌طلبد
مدیرعامل بیمه روستایی، کشاورزی و عشایری مازندران گفت: تاکنون 60 هزار نفر در مازندارن تحت پوشش کامل این بیمه قرار گرفتند که سهم بابلسر از مجموع 3 هزار و 300 نفر جامعه هدف، یک هزار و 300 نفر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، علی قمی در همایش دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان بابلسر، استقرار نظام بیمه‌ای و رفاه روستاییان را به‌عنوان مهم‌ترین دغدغه در دولت تدبیر و امید عنوان و اظهار کرد: تبیین و توسعه فرهنگ بیمه در کشور، همدلی مسئولان امر را می‌طلبد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با اشاره به نقش بیمه در معیشت روستاییان، افزود: تشکیل ستاد بیمه روستایی با هدف استقرار نظام بیمه در روستاها در اولویت برنامه ششم توسعه دولت قرار دارد تا با اجرای کامل آن، سیاست تعادل و توازن در دهک‌های بالا و پایین جامعه عملیاتی شود.

مدیرعامل بیمه روستایی، کشاورزی و عشایری مازندران، به دغدغه و نگاه ویژه استاندار مازندران و مجمع نمایندگان این استان در موضوع بیمه روستایی اشاره و تصریح کرد: مهم‌ترین استراتژی دولت یازدهم پس از مسئله هسته‌ای، پرداختن به موضوع سلامت و اجرای طرح هماهنگ نظام سلامت در جهت رفاه بیشتر مردم است.

قمی با بیان اینکه با بیمه یک فرد در جامعه، یک خانواده بیمه خواهد شد، خاطرنشان کرد: بیمه ارتباط مستقیمی با مسئله فرهنگ دارد و تبیین سیاسیت‌های بیمه‌ای در کشور، گسترش عدالت اجتماعی را به‌دنبال خواهد داشت.

وی در پایان با اشاره به جمعیت 3 میلیون و 200 هزار نفری استان مازندارن، جامعه هدف بیمه روستایی در استان را 461 هزار نفر اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون 60 هزار نفر در مازندارن تحت پوشش کامل این بیمه قرار گرفتند که سهم بابلسر از مجموع 3 هزار و 300 نفر جامعه هدف، یک هزار و 300 نفر است.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه