اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بلاتکلیفی در فاصله ۴۲ روز تا انتخابات؛

اصرار دولت برای الکترونیکی شدن انتخابات علی رغم لغو الزام قانونی / تجربه تلخ انتخابات نظام مهندسی و سختگیری بجای شورای نگهبان

اصرار دولت برای الکترونیکی شدن انتخابات علی رغم لغو الزام قانونی / تجربه تلخ انتخابات نظام مهندسی و سختگیری بجای شورای نگهبان
در حالی که حساس بودن شرایط انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و نیز تجربه تلخ انتخابات نظام مهندسی موجب شده است شورای نگهبان با تردید به مسئله برگزاری الکترونیکی انتخابات بنگرد و مجلس نیز با تصویب پیشنهاد نماینده تبریز الزام قانونی را لغو کرده است؛ اما دولت همچنان اصرار به پیش بردن برنامه خود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ائل نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,

کمتر از دو ماه تا 7 اسفند، موعد برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین انتخابات مجلس خبرگان رهبری زمان باقی مانده است اما همچنان تکلیف برگزاری الکترونیکی این انتخابات روشن نشده است.

,

در حالی که به نظر می رسد مصوبه اخیر مجلس مبنی بر حذف موادی از طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اعاده شده از شورای نگهبان موجب منتفی شدن این موضوع حداقل در مقطع فعلی شود اما دولت همچنان مصر است تا این روش را حداقل در تعدادی از کلانشهرها چون تبریز استفاده کند.

,

محمدحسین فرهنگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو و عضو هیئت رئیسه مجلس که پیشنهاد حذف مواد مربوط به برگزاری الکترونیک انتخابات از طرح گفته شده را ارائه کرده بود؛ معتقد است برای برگزاری هر انتخابات نوین وزارت کشور می‌تواند با شورای نگهبان تعامل داشته باشد بنابراین نیازی برای تصویب مصوبات از سوی مجلس نیست.

,

در واقع رای آوردن این پیشنهاد فرهنگی در صحن علنی بدین معنی است که اکنون هیچ الزام قانونی برای الکترونیکی برگزار شدن انتخابات وجود ندارد و این دولت است که می تواند در هماهنگی با شورای نگهبان به عنوان ناظر عالیه قانونی انتخابات در مورد شیوه برگزاری آن تصمیم گیری کند.

,

اما آنچه نگرانی ها درباره برگزاری الکترونیک انتخابات را دو چندان کرده است مشکلات به وجود آمده در انتخابات نظام مهندسی ساختمان در چند حوزه انتخابیه از جمله تهران می باشد.

,

شورای نگهبان نیز تاکنون موضوع را به دقت دنبال کرده است اما آنچنان که از شواهد پیداست امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز برای برگزاری شایسته انتخابات الکتروینکی ولو در چند شهر هنوز آماده نیست و با توجه به حساسیت دو انتخابات 7 اسفند، ریسک بالایی برای اجرای این طرح متصور است.

,

آن چنان که از اظهارنظرهای مسئولان محلی برگزاری انتخابات برمی آید؛ به دلیل تعیین تکلیف نشدن موضوع هیچ اقدام عملی در زمینه آموزش عوامل و ساماندهی برگزاری الکترونیک انتخابات در حوزه های انتخابیه موردنظر انجام نشده است.

,

طبق اعلام شورای نگهبان جلسه یکشنبه آتی این شورا با مسئولان وزارت کشور آخرین فرصت برای تصمیم گیری نهایی در این خصوص است.

,

بیشتر بخوانید:

,

ستاد انتخابات آذربایجان شرقی منتظر ابلاغیه وزارت کشور/چند و چون برگزاری الکترونیکی انتخابات در تبریز

, ستاد انتخابات آذربایجان شرقی منتظر ابلاغیه وزارت کشور/, چند و چون برگزاری الکترونیکی انتخابات در تبریز,

فاجعه انتخابات الکترونیکی نظام مهندسی

, فاجعه انتخابات الکترونیکی نظام مهندسی, ,

تصویب پیشنهاد نماینده تبریز در مجلس مبنی بر لغو الزام قانونی برگزاری الکترونیکی انتخابات

, تصویب پیشنهاد نماینده تبریز در مجلس مبنی بر لغو الزام قانونی برگزاری الکترونیکی انتخابات,

دلایل مخالفت شورای نگهبان با برنامه دولت برای الکترونیکی شدن انتخابات 7 اسفند

, دلایل مخالفت شورای نگهبان با برنامه دولت برای الکترونیکی شدن انتخابات 7 اسفند]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه