logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نشست "تأثیر انقلاب اسلامی بر آذری های مسلمان جهان"

سلیمی: محدودیت های اعمال شده علیه فعالان شیعی در جمهوری آذربایجان نشانه قدرت اسلامگرایان آذری است

سلیمی: محدودیت های اعمال شده علیه فعالان شیعی در جمهوری آذربایجان نشانه قدرت اسلامگرایان آذری است
کارشناس ارشد علوم سیاسی حوادث19 ژانویه 1990 در جمهوری آذربایجان را از جمله نشانه های تاثیر گذاری انقلاب اسلامی بر مسلمانان این کشور عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار , در نشست علمی بررسی تاثیر انقلاب اسلامی بر آذری های مسلمان جهان که عصر روز چهارشنبه در محل سایت اطلاع رسانی تبریز بیدار برگزار شد ، اسماعیل سلیمی کارشناس ارشد علوم سیاسی با بیان اینکه محدودیتهای اعمال شده علیه فعالان شیعی در جمهوری آذربایجان ، نشانه قدرت اسلامگرایان آذری است ، گفت : انقلاب اسلامی نه تنها بر مسلمانان جمهوری آذربایجان بلکه بر همه مسلمانان عالم تاثیر گذار بوده است، چرا که انقلاب اسلامی بر مبنای دینی شکل گرفته است که این دین منطبق با فطرت انسانها بوده و پاسخگوی نیازهای درونی آنان می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,

 

,

این کارشناس ارشد علوم سیاسی حوادث19 ژانویه 1990 در جمهوری آذربایجان را از جمله نشانه های تاثیر گذاری انقلاب اسلامی بر مسلمانان این کشور عنوان کرد و گفت : مردم باکو در روزهای 19 و 20ژانویه با شعارهای الله اکبر در مقابل ارتش سرخ شوروی ایستادند و در همان روزها تعداد کثیری از مردم این کشور با شعار الله اکبر از ارس گذشته و وارد ایران شدند که هر دوی این حوادث نشانه علاقه آنان به ایران و اسلام می باشد.

,

این کارشناس با اشاره به اقدام ارزشمند دولت ایران در لغو روادید با جمهوری آذربایجان گفت : اتباع جمهوری آذربایجان در سفر به ایران به خوبی با پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی آشنا می شوند و علاوه بر آن ، بطلان برخی ادعاها در خصوص محدودیت های قومی در ایران را مشاهده می کنند.

,

وی تاثیر انقلاب اسلامی را در تمامی ابعاد دانست و با بیان اینکه در نشریات استانی آذربایجان شرقی بر اساس بررسی بعمل آمده بیش از 42000 کلمه ترکی آذری مورد استفاده قرار می گیرد گفت : این موضوع به خوبی مبین تاثیر مثبت انقلاب اسلامی در رشد و پویایی زبان و ادبیات ترکی آذربایجانی است .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه