اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار کیار:

حال و هوای انقلاب و تجربه‌های ناب آن زمان به جوانان و نوجوانان منتقل شود

حال و هوای انقلاب و تجربه‌های ناب آن زمان به جوانان و نوجوانان منتقل شود
ستاد برگزاری ایام‌الله دهه فجر شهرستان کیار با حضور مدیران و مسئولان اد ارات و نهادها و به ریاست فرماندار شهرستان کیار تشکیل جلسه داد.
[

گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار قدمعلی مردانی فرماندار شهرستان کیار در جمع اعضای ستاد دهه فجر شهرستان کیار از همه مدیران و مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم خواست ضمن برنامه‌ریزی جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم ایام‌الله دهه فجر به گونه‌ای عمل کنند که حال و هوای روزهای انقلاب و تجربه‌های ناب آن‌زمان به نسل کنونی منتقل شود.

 وی تصریح کرد: افرادی که با انقلاب رشد کرده‌اند و ارزش‌های آن را می‌دانند باید از سنگرهای انقلاب دفاع کنند.

مردانی بیان داشت: تاکنون در نظام جمهوری اسلامی ایران تمام دولت‌ها نظام را حمایت کرده‌اند و پشتیبان اصل نظام هستند و تمام دنیا بداند، مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کنند تا هیچ کشوری یا شخصی نتواند به خود جرات تعرض به ارزش‌ها و اصول این نظام را بدهد.

مردانی با بیان اینکه اصل نظام نقطه عطف و معیار عملکرد دولت تدبیر و امید است افزود: راه ما راه امام خمینی (ره) است.

فرماندار کیار در این جلسه از مسئولین خواست برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که جشن‌های دهه فجر، مردمی شود.

در ادامه شهبازی بخشدار مرکزی شهرستان کیار گفت: همکاری کلیه ادارات در برگزار جشن‌های انقلاب ضروری است و ما باید در راستای حفظ و نگهداری از انقلاب کوشا باشیم.

وی افزود: دهیاری‌های بخش مرکزی آمادگی لازم برای برگزاری جشن‌های انقلاب را اعلام کرده‌اند.

وی در ادامه همچنین در خصوص سوءاستفاده‌های احتمالی از جشن‌های انقلاب اظهار داشت: جشن‌های انقلاب شهرستان باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که کاندیداهای انتخابات از حضور و سخنرانی در این جشن‌ها به نفع خود بهره‌برداری نکنند و جای هیچ‌گونه شائبه و اعتراضی نداشته باشد.

ابراهیمی بخشدار ناغان نیز از آمادگی کامل بخش برای برگزاری جشن‌های انقلاب در بخش ناغان خبر داد و گفت: طبق معمول سال گذشته ستاد دهه فجر بخش ناغان تشکیل خواهد شد و وظایف هر یک از کمیته‌ها یک به یک ابلاغ خواهد شد.

لازم به ذکر است در ادامه هر یک از مدیران شهرستان برنامه‌های پیش‌بینی شده خود را ارائه دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه