به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام غلامرضا هاشمی در گفت وگو با "گام نیوز" وظیفه شورای نگهبان را در زمان کنوی بسیار حساس دانست و اظهار داشت: با توجه به اینکه در مرحله بررسی احراز صلاحیت کاندیداها هستیم وظیفه شورای نگهبان در این برهه بسیار دشوار است و همه داوطلبان باید ملاحظه قانون را کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "گام نیوز",امام جمعه عالیشهر با بیان اینکه ممکن است در این زمان به دلیل اینکه منافع برخی ها به خطر افتاده است، هیاهو و جنجال هایی راه بیفتد، بیان داشت: در این خصوص شورای نگهبان نباید از هیاهوها ترسی داشته باشد و به عنوان فیلتر نظام وظیفه خود را به خوبی انجام دهد.
, .,

, وی با بیان اینکه عده ای سعی دارند میان اعضای شورای نگهبان ایجاد اختلاف کنند تا به اهداف خود دست یابند، اظهار داشت: البته تاکنون شورای نگهبان توانسته موفق عمل کند و به فضل الهی بتواند افرادی که صلاحیت حضور در مجلس شورای اسلامی را دارند انتخاب کند و تحت تأثیر گروه های فشار قرار نگیرد.
, .,امام جمعه عالیشهر استان بوشهر را رکورددار تأیید صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دانست، و بیان داشت: این استان دارای رکورد 100 درصدی در تایید صلاحیت نامزدها است و این اتفاق خوبی نیست.
,وی افزود: در بین افرادی که تأیید صلاحیت شده اند ممکن است فردی باشد که نه از لحاظ اخلاقی بلکه از منظرهای دیگر شایستگی حضور در انتخاب را نداشته باشد، حالا چطور شده است که این همه تعداد بدون معطلی و بدون تأمل تایید شده اند و کسی رد صلاحیت نشده است؟؛ این نشان می دهد که در تأیید صلاحیت ها از سوی هیأتهای اجرایی دقت نشده است و اگر شده بود، طبیعتأ غربالگری بیشتری صورت می گرفت.
, .,حجت الاسلام هاشمی ابراز امیدواری کرد که شورای نگهبان اقدامات لازم را در این باره انجام داده و دقت عمل بیشتری به خرج دهد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه