به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سخن پرس معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان در این مراسم با تبریک این موفقیت بزرگ به رهبر انقلاب، ریاست جمهور، تیم مذاکره کننده و ملت ایران افزود : سرانجام بعد از 12 سال تحریم ها به پایان رسید و قدرت های هسته ای باید بپذیرند که برای مصالحه با کشور ایران باید مذاکره کنند و دوره نوشتن دیکته های استعمارگران به پایان رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سخن پرس,, ,
,
, ,
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: ایران توانست یک مدل نو برای حل و فصل مسائل در سطح بین المللی به جهان ارائه کند و این پیروزی را بر فرهنگیان که درس ایستادگی را آنان به همه آموخته اند نیز باید تبریک گفت.
,طاهر علمی با اشاره به پرسش مهر امسال خاطرنشان کرد: با این پرسش رئیس جمهور در واقع شما را به کابینه خود دعوت کرده است.
,علمی در پایان گفت: امیدوارم تفکر، نگاه و دستاوردهای علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی شما دانش آموزان کمک شایسته ای به دولتمردان در جهت معرفی ایرانی آباد با عزت اسلامی و اقتدار ملی در عرصه های جهانی باشد
]
ارسال دیدگاه