به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر چگنی، "محمد کردعلیوند" گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان چگنی در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و توجه به رفع مشکلات مددجویان طرح توانمند سازی و اعطای تسهیلات را بعنوان یکی از راهکارها و محورها قرار داده که در این راستا در جهت آموزش مهارت آموزی تعداد 285 نفر و همچنین آموزش توسعه پایدار 415 نفر و حرفه آموزی تعداد 57 نفر آموزش داده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر چگنی,وی با اشاره به اعطای تسهیلات پرداخت شده توسط کمیته امداد شهرستان چگنی بیان کرد: در راستای اعطای تسهیلات اشتغال تعداد 189 طرح از محل اعتبارات بانکی و تعداد 27 طرح از محل منابع اشتغال نیازمندان به مددجویان تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است.
,مدیر کمیته امداد شهرستان چگنی ادامه داد: در این راستا اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال پرداخت شده است.
,وی در پایان یاد آور شد: اولویت اصلی در کمیته امداد توجه به خانواده ها و توانمند سازی اقتصادی و رویکرد فرهنگی است که نیازمند مشارکت خیرین و دستگاههای مرتبط با این موضوع می باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه