اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه تهران عنوان کرد:

پساتحریم، فرصتی برای ارتقای کیفیت کالاهای داخلی و جلوگیری از واردات کالاهای خارجی/ دولت نباید از توجه به اقتصاد مقاومتی غافل شود

پساتحریم، فرصتی برای ارتقای کیفیت کالاهای داخلی و جلوگیری از واردات کالاهای خارجی/ دولت نباید از توجه به اقتصاد مقاومتی غافل شود
استاد اقتصاد دانشگاه تهران گفت: در شرایط پس از توافق هسته‌ای نباید اجازه دهیم واردات کالاهای خارجی و تبلیغات آنها در کشور افزایش یابد بلکه باید از این فرصت برای افزایش تولید داخل و ارتقاء کیفیت کالاهای داخلی استفاده کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آلبرت بغزیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی صبح توس اظهار داشت: ما باید در شرایط پسا برجام با یک برنامه ریزی درست بتوانیم بازار خود را به سرمایه گذاران خارجی معرفی و این سرمایه گذاری را با تولید داخل عجین کنیم، به این معنا که با یک سرمایه گذاری مشترک، تولیدات داخلی را افزایش وکیفیت کالاهای داخلی را ارتقاء دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی افزود:در شرایط پس از توافق نباید اجازه دهیم واردات کالاهای خارجی و تبلیغات آنها در کشورافزایش یابد.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران تصریح کرد: با ید در این شرایط تلاش کنیم تا ازتکنولوژی کشورهای خارجی استفاده و آن را به داخل منتقل کنیم تا خودمان بتوانیم روزی صادرکننده این تکنولوژی باشیم.

بغزیان یادآورشد: پس از برداشته شدن تحریم های ظالمانه ورود یک سری از کالاها به کشور آزاد می شود، از این رو لازم است وزارت بازگانی و سازمان تجارت جهانی برای ورود این کالاها برنامه ریزی داشته باشد تا این موضوع به تهدیدی برای صنایع کشور تبدیل نشود.

وی ادامه داد: محتوای قراردادهای جدید نباید طوری باشد که به هنگام بروز مشکلاتی، به یکباره در تامین قطعات و خوراک صنعت با مشکل مواجه شویم بلکه موضوع انتقال تکنولوژی به کشور بایستی مدنظر مدیران صنعتی کشور قرار گیرد.

این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت: در این شرایط دولت نباید از توجه به اقتصاد مقاومتی غافل شود.

بغزیان مهم ترین راهکار درون زا شدن اقتصاد کشور را اقتصاد مقاومتی دانست وافزود: این موضوع باعث تحمل و ایستادگی هرچه بیشتر اقتصاد کشور در مواقع وقوع بحران های غیرقابل پیش بینی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه موضوع تحریم ها ، دولت را از نظارت برمشکلات داخلی کشور غافل کرد ، بیان داشت: در شرایط فعلی دولت باید تمام انرژی و منابع مالی خود را برای افزایش توان داخلی مصرف کند تا اینکه به مسائل بیرونی بپردازد.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران افزود:در شرایط تحریم ها یک سری مشکلات ازخارج به ما تحمیل می شود ، اما بخشی از مشکلات اقتصادی کشور مربوط به داخل است که برطرف کردن آن ها به بهبود شرایط اقتصادی کمک می کند.

بغزیان یادآورشد:حل مشکلات سیستم بانکی کشو رو جلوگیری از اختلاس ها، نظارت بر تسهیلات بانک ها و هدایت آن ها به سمت افزایش تولید داخل، از جمله مسائلی است که اگر دولت به آن ها بپردازد ، بخشی از مشکلات اقتصادی کشور حل می شود.

وی با اشاره به قراردادهای جدید نفتی گفت: این قرار دادها باید به صورت تفصیلی و روشن تنظیم شده و هیچ مورد مشکوکی در آن وجود نداشته باشد و موضوع مالکیت میادین نفتی ومدیریت نفت موجود درمخزن توسط کشورمان درآن رعایت شود.

این استاد دانشگاه تاکید کرد:درتنظیم قراردادهای جدید نفتی باید ابتدا به هشدارهای مقام معظم رهبری توجه کنیم بعد سراغ منافع مالی و اقتصادی باشیم.

بغزیان در ادامه با اشاره به اینکه بازرسی ها ی اعمال شده در شرایط پس از برجام ممکن است به سرویس های جمع آوری اطلاعات غرب تبدیل شودگفت: مسلما در این قضیه باید مراقب بود ،چرا که این موضوع همیشه تهدیدی برای امنیت کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه باید مراقب باشیم تا اطلاعات مهم و حساس کشور در دسترس بیگانه ها قرار نگیرد، گفت: لازم است تک تک افرادی که در این مذاکرات حضور دارند و قراردادها را منعقد می کنند توجیه شوند، تا مشکلی به وجود نیاید.

این استاد دانشگاه در پایان با اشاره به اینکه در شرایط پسا برجام باید مراقب بد عهدی طرف مقابل نیز باشیم، خاطر نشان کرد: مهم ترین دستاورد برجام این بود که مساله تهدید آمیز بودن فعالیت های هسته ایران برای دنیا حل شد و نشان داد که ایران یک کشور قابل مذاکره است.

انتهای پیام/رض

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه