اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بسته خبری:

باغ موزه دفاع مقدس استان هنوز روی کاغذ/ مشهد رکورددار فروش تئاتر فجر استان‌ها/ پیشرفت فیزیکی مسکن مهر بینالود منفی شد!

باغ موزه دفاع مقدس استان هنوز روی کاغذ/ مشهد رکورددار فروش تئاتر فجر استان‌ها/ پیشرفت فیزیکی مسکن مهر بینالود منفی شد!
بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های امروز 4 بهمن ماه مشهد را بخوانید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه‌های امروز ۴ بهمن ماه مشهد را  در ادامه بخوانید:

باغ موزه دفاع مقدس استان هنوز روی کاغذ

*خراسان: ۱۸ سال سپری شد تا بالاخره طلسم احداث باغ موزه دفاع مقدس استان بشکند و عملیات اجرایی آن آغاز شود اما با گذشت ۴ ماه از روز کلنگ زنی، هنوز عملیات احداث آغاز نشده است.

سردار «حسین امیری» جانشین مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان در این باره می گوید: بر اساس نظر اعضای شورای شهر، مقرر شد اصلاحاتی در طرح اولیه مشاور پروژه انجام شود که خوشبختانه این کار انجام و طرح اصلاح شده به شورای شهر مشهد ارائه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
, باغ موزه دفاع مقدس استان هنوز روی کاغذ,
,
,
,
,

مخالفت فرمانداری با فروش قبر در ره‌باغ‌های اطراف حرم مطهر

*خراسان: به فاصله کمتر از یک هفته از مصوبه بحث برانگیز شورای شهر برای توسعه فضاهای فرهنگی در اطراف حرم که یکی از روش های تأمین مالی آن، فروش قبر به شهروندان است، کمیته انطباق مصوبات شورای شهر که در فرمانداری مشهد مستقر است، با این مصوبه به دلیل برخی مغایرت های قانونی مخالفت کرد.

در همین رابطه «رضا منصوری» فرماندار مشهد گفت: این امر باعث تأثیرات منفی در توسعه عمرانی، زیرساخت ها و توسعه اقتصادی منطقه خواهد شد.

, مخالفت فرمانداری با فروش قبر در ره‌باغ‌های اطراف حرم مطهر,
,
,
,
,

مشهد رکورددار فروش تئاتر فجر استان‌ها

, مشهد رکورددار فروش تئاتر فجر استان‌ها,


*خراسان:  علاقه مندی مردم هنردوست مشهد به تئاتر، با وجود وقفه یک ساله در برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر در این شهر، به مسئولان این جشنواره ثابت شد و آن طور که دبیر بخش استانی سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر اعلام کرده است، مشهد با میزبانی از ۲ هزار و ۲۷۰ مخاطب که یک هزار و ۸۹۰ بلیت تهیه کرده بودند، رکورددار فروش تئاتر فجر استان ها شده است.
 

,
,
,

پروژه‌های ریلی شرق کشور سرعت می گیرد

*شهرآرا: چهار پروژه مهم ریلی استان که قرار بود تحرک و سرعتی ویژه به در حمل و نقل شرق کشور ببخشد در آغاز به کار سرعتی کند و لاک‌پشتی به خود گرفت؛ به‌طوری‌که در یک دهه گذشته همچنان در ایستگاه آغاز به کار مانده است.

بر اساس آخرین اظهارات معاون توسعه مدیریت و منابع راه‌آهن جمهوری اسلامی در سیستان‌و‌بلوچستان، بسیاری از کشورهای اروپایی برای همکاری با راه‌آهن ایران درخواست‌های زیادی ارائه داده‌اند که به نظر می‌رسد با آلمان تفاهم بیشتری برای همکاری در زمینه ریلی داشته باشیم.

, پروژه‌های ریلی شرق کشور سرعت می گیرد,
,
,
,
,

پیشرفت فیزیکی مسکن مهر بینالود منفی شد!

*شهرآرا: بررسی آمار شرکت عمران شهرهای جدید از دی۹۲ تا دی‌۹۴ نشان می‌دهد مسکن مهر چند شهر جدید کشور نه‌تنها پیشرفتی نداشته بلکه عقب‌گرد نیز داشته است، مسکن مهر شهرهای هشتگرد، بینالود و شیرین‌شهر به‌طور میانگین حدود ۴.۵درصد پسرفت فیزیکی داشته‌اند.

پیشرفت فیزیکی مسکن مهر بینالود در دی‌٩٢ بالغ بر ٧٧.٢۵درصد بود که هم‌اکنون به ٧٣.۶٢درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/رض

, پیشرفت فیزیکی مسکن مهر بینالود منفی شد!,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه