به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، این تفاهم نامه در راستای حمایت از اشتغال پایدار با استفاده از نیروی بالقوه فارغ التحصیلان دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب و ما بین مهدی مقدم رئیس این دانشگاه و علی حبیبان رئیس اداره اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میاندوآب امضا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب در این مراسم با بیان اینکه با امضای این تفاهم نامه زمینه برای هدایت دانشجویان به سمت کارآفرینی فراهم می شود، گفت:با این کار حرکت بزرگی در زمینه کار آفرینی، تولید و بازاریابی در بخش صنعت انجام می شود.
مهدی مقدم برنامه ریزی جهت توانمندسازی و توسعه کمی کیفی تشکل های تعاونی در سطح دانشگاهی را دیگر هدف عقد این تفاهم نامه عنوان و اظهار کرد: فراهم آوردن تسهیلات موردنیاز برای طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی، مالی و فنی برای تشکل های تعاونی فارغ التحصیلان مورد تایید کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان از دیگر اهداف عقد این تفاهم نامه است.
وی افزود: با امضای این تفاهم، پایان نامه و مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی در جهت اهداف پژوهشی موردنیاز بخش تعاون هدایت می شوند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میاندوآب نیز در این مراسم گفت: این اداره آموزش های عمومی مدیریتی، قوانین و مقررات بخش تعاون به اعضای شرکت های تعاونی دانشجویی دانش بنیان و فارغ التحصیل ارائه می کند.
علی حبیبان اظهار کرد: تامین کمک های فنی و مالی در چارچوب مقررات جاری برای ایجاد فرصت های شغلی و اجرای طرح های تولید و خدماتی اشتغال زا با اولویت دانش آموختگان دانشگاه از دیگر تعهدات این اداره است.
وی افزود: این تفاهم نامه در 5 ماده تنظیم و کلیات تعهدات دو طرف و نیز نحوه نظارت و پیگیری اجرای تفاهم نامه در آن ذکر شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب در این مراسم با بیان اینکه با امضای این تفاهم نامه زمینه برای هدایت دانشجویان به سمت کارآفرینی فراهم می شود، گفت:با این کار حرکت بزرگی در زمینه کار آفرینی، تولید و بازاریابی در بخش صنعت انجام می شود.
,مهدی مقدم برنامه ریزی جهت توانمندسازی و توسعه کمی کیفی تشکل های تعاونی در سطح دانشگاهی را دیگر هدف عقد این تفاهم نامه عنوان و اظهار کرد: فراهم آوردن تسهیلات موردنیاز برای طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی، مالی و فنی برای تشکل های تعاونی فارغ التحصیلان مورد تایید کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان از دیگر اهداف عقد این تفاهم نامه است.
,وی افزود: با امضای این تفاهم، پایان نامه و مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی در جهت اهداف پژوهشی موردنیاز بخش تعاون هدایت می شوند.
,رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی میاندوآب نیز در این مراسم گفت: این اداره آموزش های عمومی مدیریتی، قوانین و مقررات بخش تعاون به اعضای شرکت های تعاونی دانشجویی دانش بنیان و فارغ التحصیل ارائه می کند.
,علی حبیبان اظهار کرد: تامین کمک های فنی و مالی در چارچوب مقررات جاری برای ایجاد فرصت های شغلی و اجرای طرح های تولید و خدماتی اشتغال زا با اولویت دانش آموختگان دانشگاه از دیگر تعهدات این اداره است.
,وی افزود: این تفاهم نامه در 5 ماده تنظیم و کلیات تعهدات دو طرف و نیز نحوه نظارت و پیگیری اجرای تفاهم نامه در آن ذکر شده است.
,
,
ارسال دیدگاه