اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

احتمال برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش

احتمال برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش گفت: برای استخدام در سال آینده نیازمند مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم و شاید با برگزاری آزمون استخدامی، جذب در این وزارتخانه داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه دیدار مشاور ارشد وزیر معارف افغانستان که در دفتر وزیر برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از سال آینده پایه دهم را خواهیم داشت که هم اکنون رشته‌های درسی دوره متوسطه دوم در حال بررسی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی تصریح کرد: عناوین دروس در دوره متوسطه دوم براساس سند تحول بنیادین تغییر خواهد یافت و یکی از خلاءهای آموزش و پرورش بحث مهارت زندگی است که تلاش کرده‌ایم در برنامه‌ریزی جدید مهارت زندگی جزو دروس دانش‌آموزان دوره متوسطه باشد. 

فانی همچنین موضوع هنر را  نیز یکی از خلاءهای موجود در آموزش و پرورش دانست و تاکید کرد در عناوین جدید دوره متوسطه دوم به آن توجه خواهد شد. 

وزیر آموزش و پرورش موضوع تعطیلی مدرسه ایرانی در کشور عربستان سعودی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در این کشور مدرسه مستقلی نداشتیم و مدرسه‌ای که فعالیت می‌کرد برای سفارت ایران بوده و صرفا فرزندان کارکنان سفارت در آن تحصیل می‌کردند.

وی تصریح کرد:‌ هنگامی که دیپلمات‌های ایرانی کشور عربستان را ترک کردند بدیهی است که مدرسه نیز عمداً تعطیل می‌شود و هر زمان که سفارتخانه ایران در عربستان فعال شد مدرسه ایرانی مجدداً کار خود را آغاز خواهد کرد. 

فانی در پاسخ به خبرنگاری پیرامون وضعیت استخدام در آموزش و پرورش در سال آینده، اظهار داشت: برای استخدام در سال آینده نیازمند مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم و شاید با برگزاری آزمون استخدامی، جذب در این وزارتخانه داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از آزمون استخدامی امسال 500 سهمیه خالی مانده است که در آزمون استخدامی آینده این سهمیه لحاظ خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه