اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

انقلاب اسلامی برای شکل‌گیری حاکمیت حق و ولایت شکل گرفت/نباید در انتخابات خبرگان رهبری جناحی و گروهی عمل کنیم

انقلاب اسلامی برای شکل‌گیری حاکمیت حق و ولایت شکل گرفت/نباید در انتخابات خبرگان رهبری جناحی و گروهی عمل کنیم
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: انقلاب اسلامی صورت گرفت تا حاکمیت حق و ولایت شکل بگیرد و باید از تاریخ و زندگی ائمه بیاموزیم که هیچ چیزی میان ما و میان ولی‌فقیه فاصله نیاندازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه‌های نمازجمعه این هفته که در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد اظهار کرد: دغدغه مومن متقی این است که از عمرش بخوبی استفاده کند.

وی با بیان اینکه کنسرت‌هایی که معمولا یکی پس از دیگری برگزار می‌شود و رواج پیدا کرده سرگرمی پوچ و لهو است افزود: نظام نباید زمینه برگزاری سرگرمی‌های پوچی مانند این را فراهم سازد.

نکونام تاکید کرد: فرهنگسرای بزرگ شهرکرد باید در جهت اشاعه و گسترش تعالیم دینی باشد نه برگزاری کنسرت‌هایی که بعضا در آن رفتارهای حرام دیده می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به دو مناسبت در۱۴ بهمن ادامه داد: یکی از این مناسبت‌ها روز فناوری فضایی که یکی از نوآوری‌ها و ارزش‌های بسیار بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

امام جمعه شهرکرد مناسب دیگر در روز ۱۴ بهمن را روز جهانی سرطان معرفی و خاطرنشان کرد: این روزها هشدارهای زیادی نسبت به گسترش سرطان داده می‌شود و مبارزه با سرطان نیاز به مشارکت عمومی دارد اما برای جلب این مشارکت‌ها باید رضایت خدا هم در نظر گرفته شود.

نکونام با اشاره به روز ۱۲ بهمن و آغاز دهه فجر اضافه کرد: ۱۲ بهمن‌ماه در تاریخ ایران یوم‌الله است و باید ایام‌الله را به مردم متذکر شد چون طبیعت انسان‌ها بر فراموشی است و از همین‌رو باید دائم به او یادآور شد که گذشته چه بوده، چه کرده‌ و به کجا رسیده‌ است.

وی بیان داشت: قبل از ۱۲ بهمن ۵۷ کتابی در ایران گشوده شده بود با نام طاغوت که باید مرتبا مطالعه و گفته شود که مردم بدانند چه عزت‌ها، ثروت‌ها و دارایی‌هایی از مردم به یغما برده شد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری انقلاب را راهی برای احیای عزت ایران اسلامی عنوان و گفت: انقلاب از عاشورا نشئت گرفت و آنچه عاشورا را بوجود آورد گرایش‌های دنیوی مردم بود که به دنبال حاکمان دنیاپرست رفتند.

امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: انقلاب اسلامی صورت گرفت تا حاکمیت حق و ولایت شکل بگیرد و باید از تاریخ و زندگی ائمه بیاموزیم که هیچ چیزی میان ما و میان ولی‌فقیه فاصله نیاندازد.

نکونام ادامه داد: امروز جشن آغاز ۳۸ سالگی انقلاب خود را برگزار می‌کنیم و شکرگزاریم که پای همه سنگ‌اندازی‌ها ایستاده‌ایم.

وی افزود: از اسلام آموخته‌ایم که برجام، پسابرجام و پیش از برجام برای مومن یکسان است و آن چیزی که مهم است عاقبت‌بخیری بوده و باید برای رسیدن به آن گام برداریم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان داشت: امروز به فضل و لطف الهی امن‌ترین کشور در میان کشورهای منطقه ایران اسلامی است و آنچه این امنیت را بوجود آورده اقتدار درورنی بوده و این اقتدار با پیوند و وحدت مردم با رهبری، پر کردن صندوق‌های رای و انتخاب انسان‌های صالح بوجود آمده است.

امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: این که از انتخابات خبرگان رهبری بارها سخن به میان آمده به این دلیل است که این مجلس جای بازی‌های سیاسی، حرص و ولع و... نیست و در این مرحله از انتخابات خبرگان رهبری بوی توطئه به مشام می‌رسد و شاهد خیزهایی برای تصرف گروهی این مجلس هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در انتها گفت: افرادی که اهل موضع‌گیری‌های به موقع نیستند جایگاهی در این مجلس ندارند و با این انتخابات نمی‌خواهیم جناحی و تعصبی عمل کنیم بلکه تنها نگران آینده هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه